Pidätkö SumUp-kortinlukijastasi? Älä pidä sitä salassa! Hanki kavereillesi alennusta heidän ensimmäisestä SumUp-kortinlukijastaan jakamalla henkilökohtainen kutsulinkki. Sinäkin hyödyt tienaamalla rahapalkkion jokaisesta uudesta kortinlukijatilauksesta.

Kirjaudu sisään suositellaksesi meitä nyt!

1. Kuinka voin suositella SumUpia ystävilleni?

Kavereiden kutsuminen on helppoa, seuraa vain allaolevia ohjeita:

PC Mobiili

1. Kirjaudu sisään SumUp-tilillesi.

2. Klikkaa "Suosittele kaverille" -linkkiä vasemmalla.

3. Kopioi suosituslinkki ja jaa se sähköpostitse, Twitterissä, Facebookissa, Facebookin Messengerissä tai WhatsAppissa.

4. Tulet saamaan vahvistusilmoituksen, kun ystäväsi on tilannut kortinlukijan ja palkkiosi on matkalla.

1. Kirjaudu sisään SumUp-sovellukseen.

2. Napauta "Käyttäjätili"-kohtaa vasemmassa yläkulmassa.

3. Valitse "Suosittele kaverille" -kohta valikossa, lahjasymbolin vieressä.

4. Kopioi suosituslinkki ja jaa se sähköpostitse, Twitterissä, Facebookissa, Facebookin Messengerissä tai WhatsAppissa.

5. Tulet saamaan vahvistusilmoituksen, kun ystäväsi on tilannut kortinlukijan ja palkkiosi on matkalla.

2. Kuinka saan tietää, kun ystäväni on hyväksynyt kutsuni?

Tulet saamaan vahvistusilmoituksen, kun ystäväsi on tilannut kortinlukijan ja palkkiosi on matkalla.

3. Kuinka lunastan palkkioni?

Palkkiosi siirretään suoraan pankkitilillesi, jonka olet rekiosteröinyt SumUp-käyttäjätilisi yhteyteen. Palkkio maksetaan tilille 30 arkipäivän kuluessa siitä, kun ystäväsi on suorittanut kortinlukijatilauksen loppuun.

4. Voinko suositella ilman, että lähetän SumUp-suosittelulinkin?

Et; huomioimme vain suosittelut, jotka vastaanotamme suosittelulinkin kautta. Palkkiosi ja ystäväsi alennus aktivoituvat vain jakamasi henkilökohtaisen linkin kautta.

5. Vanhentuvatko suosituslinkit?

Kyllä. Lähettämäsi henkilökohtainen linkki menee vanhaksi 30 päivän jälkeen siitä, kun olet lähettänyt sen ystävällesi. Muistuta ystävääsi tekemään tilaus linkin kautta.

6. Kuinka monelle voin suositella?

Voit suositella niin monelle kuin haluat. Huomioithan kuitenkin, että saat palkkion vasta kun ystävä on suorittanut tilauksensa loppuun saakka.

7. Voinko suositella ystävälle, joka on eri maassa?

Suosittelu maan rajojen ulkopuolelle onnistuu valuutan mukaan. Jos olet rekisteröitynyt euroalueella, voit suositella muissa euroalueen maissa oleville ystävillesi. Suosittelu eri valuuttoja käyttävien maiden välillä ei tällä hetkellä valitettavasti ole mahdollista.