SumUp on FCA:n (Britannian finanssiasioita säätelevä viranomainen) valtuuttama maksulaitos. Tämän vuoksi olemme velvoitettuja varmentamaan henkilöllisyytesi SumUp-tilisi rekisteröineeksi henkilöksi ja että olet yrityksesi pääasiallinen yhteyshenkilö.

Kuinka voin varmentaa käyttäjätilini?

Tulet saamaan varmennustiimiltämme sähköpostin, jossa pyydetään kopiota (skannaus tai valokuva) seuraavasta asiakirjasta:

Henkilöllisyystodistus (esim. passin kuvasivu sisältäen allekirjoituksen TAI ajokorttisi molemmat puolet)

Huomaa: muita asiakirjoja voidaan pyytää myöhemmin varmennusprosessin aikana. Näitä ovat esimerkiksi todiste kotiosoitteesta (esim. laskut, tiliote tai vuokrasopimus viimeisiltä 6 kuukaudelta) tai todiste liiketoiminnasta, kuten kuitti, käyntikortti, yrityksen nettisivu tms.

Pyydämme ystävällisesti lataamaan asiakirjat suoraan SumUp-käyttäjätilillesi osoitteessa sumup.me. Löydät "Käyttäjätili"-alueen napsauttamalla yrityksesi nimeä vasemmassa yläkulmassa. Valitse "Käyttäjätili" ja sen jälkeen "Asiakirjat".

Täällä voit ladata henkilöllisyysasiakirjasi kohdassa "Henkilöllisyyden varmistaminen". Ne ladattuasi tiimimme tarkastaa sen ja ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse.

Mitkä ovat vaatimukset asiakirjoille?

Tunnistus

• Henkilöllisyystodistuksen on oltava voimassa, vanhentunut ei käy. Siinä täytyy myös olla selkeä kuva rekisteröityneestä kauppiaasta.
  • SumUpiin rekisteröidyn nimen tulee täsmätä asiakirjoissa esiintyvän nimen kanssa.

Formaatti

• Mikäli käytät tunnistukseen passia, varmista että allekirjoitussivu on mukana, mikäli tämä on erillinen kuvasivusta.
  • Ladattujen kuvien täytyy olla selviä, hyvälaatuisia ja näyttää asiakirja kokonaisuudessaan.

ladattujen asiakirjojen tulee olla pienempiä kuin 10 megatavua. (Mikäli et pysty lataamaan asiakirjoja tai tiedostot ovat liian suuria, pyydämme lähettämään ne sähköpostitse varmennus tiimillemme.)