Kadonneesta laitteesta ilmoittaminen

Ota mahdollisimman pian yhteyttä asiakastukitiimiimme, jotta voimme lukita kadonneen kortinlukijasi väärinkäytösten estämiseksi.

Uuden kortinlukijan hankinta kadonneen tilalle

Kun olet tilannut uuden kortinlukijan SumUp-kaupasta, säilytä saamasi lasku, jotta voit toimittaa sen vakuutusyhtiöllesi korvausta varten.

Näin suojaamme tietosi

Kaikki maksutapahtumiin liittyvät tiedot salataan välittömästi maksun aikana. Kortinlukijallesi ei siis tallenneta arkaluontoisia tietoja. Puhelimellesi tai tabletillesi voidaan tallentaa joitakin perustietoja.

• Kauppiastunnus

• Yrityksen nimi ja osoite

• Myyntihistoria ja myyntipaikat

Mitkään näistä tiedoista eivät muodosta suurta petoksen riskiä, sillä samat tiedot löytyvät tavallisesta asiakkaalle annettavasta kuitista.

Älä koskaan paljasta salasanaasi

Kaikki tietosi on suojattu salasanalla. Jos uskot salasanasi vaarantuneen, vaihda salasanasi välittömästi.