SumUp Air: Suositellut puhelimet/tabletit

Voidaksesi muodostaa yhteyden SumUp Airiin ja käyttää sitä, tarvitset älypuhelimen tai tabletin, joka täyttää seuraavat vaatimukset:

• Bluetooth 4.0 – jotta voit muodostaa langattoman yhteyden kortinlukijan kanssa
    • Apple-laite: käyttöjärjestelmä iOS 9.0 tai uudempi – jotta voit käyttää SumUp-sovellusta puhelimessa tai tabletissa
    • Android-laite: käyttöjärjestelmä Android 4.4 tai uudempi – jotta voit käyttää SumUp-sovellusta puhelimessa tai tabletissa

Seuraavat älypuhelimet/tabletit on testattu*:

Android iOS
    • Asus Zenfone 3
    • Honor 9
    • Huawei P20 Lite
    • Huawei P10 Lite
    • Huawei P smart
    • LG K10 2017
    • Moto G6
    • OnePlus 5
    • Samsung Galaxy S9
    • Samsung Galaxy A7
    • Samsung Galaxy J7
    • Samsung XCover 4
    • Xiaomi Redmi Note 5 PRO
    • Xperia XA1

Täältä löydät yksityiskohtaisemman luettelon yhteensopivista laitteista sekä laitteista, jotka eivät ole yhteensopivia Air-kortinlukijan kanssa.

*Muista, että yhteensopivuus saattaa muuttua valmistajien päivitysten yhteydessä.