SumUp Air ‑vaatimukset

• Bluetooth 4.0 – yhdistä langattomasti lukijaan
    • Applen laitteet: iOS 7.0.0 käyttöjärjestelmä tai uudempi – käyttääksesi SumUp-sovellusta puhelimellasi
    • Android laitteet: 4.4 käyttöjärjestelmä tai uudempi – käyttääksesi SumUp-sovellusta puhelimellasi

Tarkasta laitteesi yhteensopivuus

Testatut iOS-laitteet

Tärkeää

Jos sinulla on vaikeuksia tunnistaa mitä iPhonea käytät, katso tältä apua täältä. iPadille ja iPod touchille paina vastaavasti tästä ja tästä .

Helpoin tapa tarkistaa mitä mallian käytät on katsoa mallinumero puhelimen takapuolelta. Mallin numero lukee alhaalla standardointimerkkien yläpuolella.

Alhaalta löydät listan Applen laitteista, jotka ovat SumUp Airin kanssa yhteensopivia jos ne käyttävät iOS 7.0.0 tai uudempaa päivitystä.

Löytääksesi tämänhetkisen iOS-versiosi mene "Asetukset" > "Yleiset" > "Tietoja". Numero joka näkyy "Version" perässä on tämänhetkinen iOS-käyttöjärjestelmäsi.

Jos versio joka näkyy on alempi kuin 7.0.0, mene "Asetukset" > "Yleiset" > "Ohjelmistopäivitys" ja paina "Asenna nyt".

Yhteensopivat Applen laitteet ilman iOS-päivitystä
  • iPhone 5s
  • iPhone 5c
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Pluss
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Pluss
  • iPhone SE
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Pluss
  • iPod Touch 6G
  • iPad Air
  • iPad Air 2
  • iPad Mini 2
  • iPad Mini 3
  • iPad Mini 4
  • iPad Pro (12.9-palcový)
  • iPad Pro (9.7-palcový)
Yhteensopivat Applen iOS-laitteet mikäli käyttöjärjestelmä on ajantasalla
  • iPhone 4s
  • iPhone 5
  • iPod Touch 5G
  • iPad (3. generace)
  • iPad (4. generace)
  • iPad Mini
Nämä laitteet eivät ole yhteensopivia SumUp Airin kanssa
  • iPhone (1. generace)
  • iPhone 3G
  • iPhone 3GS
  • iPhone 4
  • iPod Touch 1G
  • iPod Touch 2G
  • iPod Touch 3G
  • iPod Touch 4G
  • iPad
  • iPad 2

Testatut Android‑laitteet

Testaamme jatkuvasti uusia älypuhelimia ja tabletteja antaaksesi sinulle mahdollsimman hyvän vastauksen siihen onko laitteesi yhteensopiva kortinlukijamme kanssa.

Tärkeää

Useimmat Android laitteet toimivat SumUp Air-kortinlukijamme kanssa. Käyttöjärjestelmän tulee olla vähintään Android 4.4 ja sen tulee tukea Bluetooth 4.0

Alhaalta löydät listan yleisimmin käytetyistä Android-laitteista. Jos sinulla on vaikeuksia tunnistaa laitteesi katso "Asetukset" > "Tietoja laitteesta" katso "Laitteen malli".

Eniten käytetyt Android-laitteet:

Laitteen nimi Laitteen malli
Samsung Galaxy S6 SM-G920F
Samsung Galaxy S7 SM-G930F
Samsung Galaxy S7 Edge SM-G935F
Samsung Galaxy S5 SM-G900F
Samsung Galaxy S6 Edge SM-G925F
Samsung Galaxy S IV GT-I9505
Samsung Galaxy A5 SM-A510F
Samsung Galaxy A3 SM-A300F
Samsung Galaxy J5 SM-J510FN
Samsung Galaxy Tab S2 8.0 SM-T715
Asus FonePad 7 K00Z
Lenovo Tab 2 A7-10
Lenovo Tab S8-50
HTC One M8s
LG G4 H815
Nämä Android-laitteet eivät ole yhteensopivia SumUp Air -kortinlukijan kanssa

- Galaxy S4
- Galaxy Tab A SM-t280
- Huawei Honor 8 Dual
- Huawei P8 lite, P9
- OnePlus 2
- Samsung J3

Tärkeää

Jos laitteesi ei ole listalla, se ei tarkoita ettei se olisi yhteensopiva. Lista näyttää vain useimmiten käytetyt älypuhelimet ja tabletit joita käytetään kortinlukijamme kanssa.

Tunnista ja päivitä Android versiosi

Löytääksesi tämänhetkisen Android-versiosi mene "Asetukset" > "Tietoja laitteesta" > "Ohjelmiston tiedot". Mene kohtaan "Android versio" ja versio joka näkyy vieressä on ohjelmistosi tämänhetkinen versio (esim 4.2.1)

Jos versio joka näkyy on alempi kuin 4.4, mene "Asetukset" > "Tietoja laitteesta" > "Ohjelmistopäivitys" tai "Järjestelmäpäivitys" ja paina päivitä saadaksesi viimeisimmän ohjelmiston.

Huomaa, että kaikkia Android laitteita ei voi päivittää 4.4 tai sitä uudempaan käyttöjärjestelmään. Tarkistaaksesi käyttöjärjetelmäsi päivitysmahdollisuuden katso gsmanera.com. Syötä älypuhelimesi tai tablettisi malli hakukenttään ja tarkka kuvaus laitteestasi aukeaa. Katso kohta "Platform" ja sitten paina "OS". Jos laitteesi on päivitettävissä versioon 4.4 tai uudempaan, olet valmis käyttämään SumUpia.