Korttimaksujen hyväksyminen – miten se toimii?

Mitä palveluita SumUp tarjoaa?

SumUp mahdollistaa korttimaksujen vastaanoton missä tahansa intuitiivisten ja kustannustehokkaiden laitteidemme avulla. Lue lisää yrityksestämme täältä.

Miten voin aloittaa?

Napsauta verkkosivustolla olevaa sinistä ”Aloita nyt” -painiketta. Sinut ohjataan kaksivaiheiseen rekisteröintiin, jossa luot käyttäjätilin ja tilaat kortinlukijasi.

Mietityttääkö vaatimuksemme käyttäjätilin avaamiseen? Klikkaa tästä  saadaksesi lisätietoa mitä tietoja SumUp tarvitsee sinusta ja tästä oppiaksesi lisää pankkitilivaatimuksista. Oletko vielä epävarma tukeeko SumUp liiketoimintaasi? Tarkista listamme Kielletyistä liiketoimintamuodoistamme.

Mitkä ovat seuraavat vaiheet?

Voit aloittaa kortinlukijasi käytön heti, kun se on saapunut sinulle.

1. Asenna kortinlukijasi

Kortinlukijasi käyttöönotto on helppoa.

airicon.gif SumUp Air

Check the video below to follow up on the step by step:

Kun olet saanut kaiken valmiiksi, sinun tarvitsee vain ladata SumUp-sovellus puhelimeesi tai tablettiisi. Kirjauduttuasi SumUp-sovellukseen syötä summa (vähintään 1,00 €) ja paina ”Veloita”. Laitteesi alkaa etsiä kortinlukijaa. Kun se on löytynyt, lukija kytkeytyy automaattisesti päälle.

Varmista, että yhteys Air-kortinlukijaan on muodostunut vertaamalla kortinlukijan sarjanumeron kolmea viimeistä numeroa näytöllä näkyviin numeroihin. Napauta sitten ”Yhdistä”. Vahvista Bluetooth-yhteys painamalla vihreää valintamerkkiä kortinlukijassasi, ja yhdistäminen on onnistunut!

Ohjeiden ystäville: meiltä löytyy myös SumUp Air: Asennusohje  -artikkeli. Ja katso täältä  tekniset vaatimukset jotka SumUpin käyttö edellyttää.

3gicon.gifSumUp 3G

Ennen kuin aloitat maksujen vastaanoton uuden 3G-kortinlukijan avulla varmista, että SumUp-tilisi rekisteröinti on suoritettu loppuun osoitteessa sumup.me.
Käynnistä laite, valitse haluamasi kieli ja kirjaudu päätteeseen SumUp-tunnuksellasi (sähköpostiosoitteella) ja salasanallasi.

Katso yksityiskohtaiset ohjeet SumUp 3G -asennusoppaasta.. Napsauttamalla tästä näet vastauksia useimmin esitettyihin kysymyksiin.

2. Maksutapahtumien käsittely

Jos sinulla on SumUp Air ‑kortinlukija, aloita maksutapahtuma laitteen käyttöönoton jälkeen syöttämällä maksusumma sovellukseen ja napauttamalla ”Veloita”.

Jos sinulla on 3G-kortinlukija, syötä maksusumma suoraan lukijaan ja paina vihreää valintamerkkiä.

Seuraavat vaiheet ovat samat kortinlukijasta riippumatta:
Syötä hyväksytty kortti lukijaan, käytä sitä lukijan päällä (tai käytä magneettiraitaa, jos sinulla on 3G) ja pyydä asiakasta vahvistamaan maksu. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen voit lähettää asiakkaallesi kuitin.

Klikkaa tästä oppiaksesi lisää korttimaksujen hyväksymisestä ja tästä lukeaksesi kuiteista.

3. Vastaanota tilityksesi muutamassa päivässä!

SumUp käsittelee maksutapahtuman (kestää noin 2-3 arkipäivää) ja siirtää sitten summa suoraan pankkitilillesi pidätettyään siitä SumUp-välityspalkkion.

Klikkaa tästä  nähdäksesi mitä kuluja SumUpin käyttöön liittyy ja klikkaa tästä  oppiaksesi lisää tilityksistä.

Mitä seuraavaksi?