Korttimaksujen hyväksyminen – miten se toimii?

SumUp mahdollistaa korttimaksujen vastaanoton missä tahansa intuitiivisten ja kustannustehokkaiden laitteidemme avulla. Lue lisää yrityksestämme täältä.

Miten voin aloittaa?

Napsauta sivustollamme olevaa sinistä ”Aloita nyt” ‑painiketta. Helppo kaksivaiheinen rekisteröintiprosessi käynnistyy.

1. Luo käyttäjätili.
  2. Tilaa kortinlukijasi.

Mietityttääkö vaatimuksemme käyttäjätilin avaamiseen? Klikkaa tästä  saadaksesi lisätietoa mitä tietoja SumUp tarvitsee sinusta ja tästä lukeaksesi lisää pankkitilivaatimuksista. Oletko vielä epävarma tukeeko SumUp liiketoimintaasi? Tarkista listamme Poissuljetuista liiketoimintamuodoista.

Mitkä ovat seuraavat vaiheet?

Voit aloittaa kortinlukijasi käytön heti, kun se on saapunut sinulle.

1. Asenna kortinlukijasi

Kortinlukijasi käyttöönotto on helppoa.

airicon.gif SumUp Air

Kun kortinlukijasi on saapunut:

1. Lataa SumUp-sovellus puhelimeesi tai tablettiisi ja kirjaudu sisään.
  2. Suorita ensimmäinen maksutapahtumasi.
  3. Vahvista Bluetooth-yhteys painamalla vihreää valintamerkkiä kortinlukijassasi.

Valmista tuli. Olet nyt valmis vastaanottamaan maksuja.

Jos tarvitset lisätietoja, katso SumUp Air: Asennusopas. Täältä voit tarkistaa tekniset vaatimukset, joita SumUpin käyttö edellyttää.

3gicon.gifSumUp 3G

Ennen kuin aloitat maksujen vastaanoton uuden 3G-kortinlukijan avulla varmista, että SumUp-tilisi rekisteröinti on suoritettu loppuun osoitteessa sumup.me.
Käynnistä laite, valitse haluamasi kieli ja kirjaudu päätteeseen SumUp-tunnuksellasi (sähköpostiosoitteella) ja salasanallasi.

Katso yksityiskohtaiset ohjeet SumUp 3G -asennusoppaasta. Napsauttamalla tästä näet vastauksia useimmin esitettyihin kysymyksiin.

2. Maksutapahtumien käsittely

Jos sinulla on SumUp Air ‑kortinlukija, aloita maksutapahtuma laitteen käyttöönoton jälkeen syöttämällä maksusumma sovellukseen ja napauttamalla ”Veloita”.

Jos sinulla on 3G-kortinlukija, syötä maksusumma suoraan lukijaan ja paina vihreää valintamerkkiä.

Seuraavat vaiheet ovat samat kortinlukijasta riippumatta:

1. Syötä hyväksytty kortti lukijaan, käytä sitä lukijan päällä (tai käytä magneettiraitaa 3G:ssä).
  2. Pyydä asiakasta vahvistamaan maksu.
  3. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen voit lähettää asiakkaallesi kuitin tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää korttimaksujen hyväksymisestä ja tästä lukeaksesi kuiteista.

3. Vastaanota tilityksesi muutamassa päivässä!

SumUp käsittelee maksutapahtumasi 2–3 arkipäivän kuluessa ja siirtää summan suoraan pankkitilillesi pidätettyään siitä SumUp-välityspalkkion.

Napsautatästä nähdäksesi, miten edullista on olla SumUp-kauppias ja tästä, jos haluat lukea lisää tilityksistä.

Mitä seuraavaksi?