Miten se toimii? Vaiheittainen opas

Mitä palveluita SumUp tarjoaa?

SumUp mahdollistaa korttimaksujen vastaanoton missä tahansa intuitiivisten ja kustannustehokkaiden laitteidemme avulla. SumUpilla kauppiaat voivat hyväksyä Visan, V Payn, Mastercardin, Maestron tai American Expressin logoilla varustettuja kortteja.

Lue lisää yrityksestämme täältä.

Miten voin aloittaa?

Klikkaa sinistä "Aloita nyt" -painiketta osoitteessa sumup.fi. Pääset tästä kaksivaiheiseen rekisteröintiin, jossa luot käyttäjätilin ja tilaat kortinlukijasi.

Mietityttääkö vaatimuksemme käyttäjätilin avaamiseen? Klikkaa tästä  saadaksesi lisätietoa mitä tietoja SumUp tarvitsee sinusta ja tästä oppiaksesi lisää pankkitilivaatimuksista. Oletko vielä epävarma tukeeko SumUp liiketoimintaasi? Tarkista listamme Kielletyistä liiketoimintamuodoistamme.

Mitkä ovat seuraavat vaiheet?

Nyt kun olet saanut kaiken valmiiksi, sinun tarvitsee vain ladata SumUp-sovellus puhelimeesi tai tablettiisi. Voit alkaa käyttää kortinlukijaasi heti kun se saapuu.

1. Asenna kortinlukijasi

Kortinlukijasi käyttöönotto on helppoa.

airicon.gif SumUp Air

Klikkaa alla olevaa videota seurataksesi vaiheittaista asennusta:

Kirjauduttuasi SumUp-sovellukseen syötä summa (minimi 1 €) ja paina "Veloita". Mobiililaitteesi alkaa etsiä kortinlukijaa ja kun se on löytynyt, lukija kytkeytyy automaattisesti päälle.

Tämän jälkeen vahvista pariliitos varmistamalla, että kortinlukijasi sarjanumeron kolme viimeistä numeroa täsmäävät ruudulla näkyvien kanssa. Napauta ''Yhdistä''. Vahvista Bluetooth-yhteys painamalla vihreää valintamerkkisymbolia kortinlukijassasi, ja yhdistäminen on onnistunut!

Ohjeiden ystäville: meiltä löytyy myös SumUp Air: Asennusohje  -artikkeli. Ja katso täältä  tekniset vaatimukset jotka SumUpin käyttö edellyttää.

3gicon.gifSumUp 3G

Aloittaaksesi maksujen vastaanoton uuden 3G-kortinlukijan avulla varmista ensin, että SumUp-tilisi rekisteröinti on suoritettu loppuun osoitteessa sumup.me.

Käynnistä laite, valitse haluamasi kieli ja kirjaudu päätteeseen SumUp-tunnuksellasi ja salasanallasi.

Katso yksityiskohtaiset ohjeet SumUp 3G -asennusoppaasta.. Napsauttamalla tästä näet vastauksia useimmin esitettyihin kysymyksiin.

2. Maksujen vastaanotto

Vastaanottaaksesi maksuja laitteen käyttöönoton jälkeen SumUp Air -kortinlukijalla syötä summa sovellukseen ja napauta "Veloita".

3G-kortinlukijan kohdalla tulee summa syöttää lukijaan ja painaa vihreää valintamerkkiä.

Viimeiset vaiheet ovat samat lukijamallista riippumatta:

Syötä kortti lukijaan, käytä sitä lukijan päällä (tai käytä magneettiraitaa 3G:ssä) ja pyydä asiakasta vahvistamaan maksu. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sinulla on mahdollisuus lähettää asiakkaallesi kuitti.

Klikkaa tästä oppiaksesi lisää korttimaksujen hyväksymisestä ja tästä lukeaksesi kuiteista.

3. Vastaanota tilityksesi muutamassa päivässä!

SumUp käsittelee maksutapahtuman (kestää noin 2-3 arkipäivää) ja siirtää sitten summa suoraan pankkitilillesi pidätettyään siitä SumUp-välityspalkkion.

Klikkaa tästä  nähdäksesi mitä kuluja SumUpin käyttöön liittyy ja klikkaa tästä  oppiaksesi lisää tilityksistä.

Mitä seuraavaksi?