Cloud Printing Service - Vaiheittainen ohje

Lähetä kuitti välittömästi tapahtuman käsittelyn jälkeen

1. Suorita käteis- tai korttitapahtuma SumUp -sovelluksessa. Sen jälkeen näet tämän näytön:

2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa jakokuvaketta.
  3. Valitse vaihtoehto:
    • Tulosta kuitti liitetyn tulostimen kautta
    • Jaa kuitti sähköpostin, Bluetoothin tai muun sovelluksen kautta
    • Tallenna kuitti iCloud tai Google driveen
  4. Vahvista valinta valitsemalla tulostus tai jakaminen. Vastaanottaja saa PDF-tiedoston, jossa on kaikki asiaankuuluvat maksutiedot, kuten tuotteen / palvelun tiedot, maksutapa ja yrityksesi nimi ja osoite.
  5. Siinä se!

Huomaa, että kauppiaana et automaattisesti vastaanota kuittia, kun jaat tai tulostat yhden asiakkaallesi.
Jos haluat saada kuitit kirjanpitotarkoituksiin, katso seuraava opas.

Lähetä lisäkuitti

Voit aina lähettää kuitit kirjanpitäjälle tai lähettää kuitit asiakkaalle uudelleen, jos he ovat menettäneet kuitin ja haluaisivat uuden. Lähetä kuitti uudelleen seuraavasti:

1. Avaa SumUp -sovellus.
  2. Valitse myyntihistoria.
  3. Valitse tapahtuma, josta haluat lähettää toisen kuitin.
  4. Napsauta 3 pistettä ja valitse "Lähetä kuitti".
  5. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa jakokuvaketta.
  6. Valitse vaihtoehto:
    • Tulosta kuitti liitetyn tulostimen kautta
    • Jaa kuitti sähköpostin, Bluetoothin tai muun sovelluksen kautta
    • Tallenna kuitti iCloud tai Google driveen
  7. Vahvista valinta valitsemalla tulostus tai jakaminen.
  8. Siinä se!

Vinkkejä tulostimeen yhdistämiseksi

• Varmista, että tulostimellasi on Cloud -tulostustoiminto. Lisätietoja löydät tulostimen käyttöoppaassa.
  • Cloud -tulostus toimii, kun se on liitetty WiFi -verkkoon.
  • Jos tulostin on yhdistetty samaan Google -tiliin kuin laitteella jossa käytät SumUp -sovellusta, voit jakaa ja / tai tulostaa kuitin etänä.
  • Täältä  löydät ohjeita Google Cloud Printin käyttöönotosta.
  • Täältä  löydät ohjeita Apple Air Printin käyttöönotosta.