Uusin tarjouksemme: SumUp 3G -kortinlukija on suunniteltu kauppiaille, jotka haluavat itsenäisen laitteen korttimaksujen vastaanottamiseen Se ei vaadi matkapuhelinta tai tablettia korttimaksujen hyväksymiseen, koska se käyttää laitteeseen sisältyvää rajoittamatonta dataa muodostaakseen verkkoyhteyden maksujen käsittelyä varten.

setupicon1.png 3G-kortinlukijan käyttöönotto: vaiheittainen opas

Ennen kuin voit vastaanottaa korttimaksuja uudella 3G-kortinlukijallasi, se täytyy ensin asentaa.Onneksi tämä on nopea ja helppo toimenpide—seuraa vain näitä ohjeita:

1. Varmista, että olet suorittanut SumUp-tilisi rekisteröinnin loppuun kirjautumalla verkkoon osoitteessa sumup.me, koska se on tarpeen maksujen hyväksymisen aloittamiseksi.
  2. Kytke laite päälle painamalla virtapainiketta.
  3. Valitse laitteen kieli.
  4. Kun yhteys on muodostettu, kirjoita rekisteröitymiseen käyttämäsi sähköpostiosoite ja salasana syöttämällä ne kosketusnäytölle. Huomaa: voit halutessasi käyttää laitteen numeronappeja syöttääksesi numeroita.
  5. Lukijaan ilmestyy näyttö, jossa on teksti "Syötä summa". Syötä summa (vähintään 1.00€) ja paina vihreää valintamerkkiä hyväksyäksesi ensimmäisen maksutapahtumasi lukijalla.

Ja siinä se! Voit nyt vastaanottaa korttimaksuja 3G-lukijasi avulla.

cardpay.png  Vastaanota korttimaksuja

Nyt kun 3G-kortinlukija on otettu käyttöön, voit aloittaa korttimaksujen vastaanoton. Se on yksinkertaista. Katso seuraavat vaiheet:

1. Kytke 3G-kortinlukija päälle. Sisäänkirjautumisen tulisi tapahtua automaattisesti kun olet kerran antanut kirjautumistietosi kortinlukijaa asentaessa.
  2. Syötä summa ja paina vihreää valintamerkkiä.
  3. Pyydä asiakasta maksamaan kun "Käytä korttia lukijan päällä" -teksti näkyy ruudulla
    • toimimalla ohjeen mukaisesti tai
    • syöttämällä sirukortti lukijan alaosaan tai
    • vetämällä magneettiraita lukijan yläosassa
  4. Pyydä asiakasta syöttämään PIN-koodi tai allekirjoittamaan näyttö pyydettäessä, ennen kuin painat vihreää rastia.
  5. Laite antaa tämän jälkeen ilmoituksen "Lähetä kuitti". Tämän alla on mahdollisuus valita kuittivaihtoehto: "Ei kuittia", "Sähköpostikuitti" tai "Tekstiviestikuitti". Riippuen millaisen kuitin asiakas haluaa, pyydä häntä antamaan sähköpostiosoitteensa tai matkapuhelinnumeronsa.

Valmista tuli! Voit nyt vastaanottaa seuraavan maksun.