Tilitysraportin uudelleenlähetys

Voit lähettää minkä tahansa päivittäisen tilitysraportin kuten myös kuukausittaisen tilitysraportin ja kuitteja itsellesi uudelleen SumUp-tilisi kautta. Tässä pikaopas:

1. Kirjaudu tilillesi kirjautumistunnuksillasi osoitteessa sumup.me.
  2. Klikkaa kohtaa "Maksutapahtumat" vasemmanpuoleisessa valikossa käyttäjäsivullasi.
  3. Tämän jälkeen valitse "Tuo" ylävalikkorivillä.

4. Valitse "Lähetä raportti maksutapahtumista uudelleen"
  5. Tämä avaa uuden ikkunan, jossa voit valita raporttityypin: kuukausittainen tai päivittäinen
    1. Jos haluat lähettää päivittäisen tilitysraportin uudelleen, klikkaa "Päivittäinen", valitse päivä ja klikkaa "Lähetä raportti uudestaan".

2. Jos haluat lähettää kuukausittaisen tilitysraportin, klikkaa "Kuukausittainen" ja valitse kuukausi sekä vuosi ja sitten "Lähetä raportti uudestaan".

Tärkeää

• Sinun on valittava tilityksen päivämäärä eikä tapahtuman päivämäärä tai päivä, jona sait varat pankkitilillesi. Voit nähdä tilityksen päivämäärän myyntihistoriastasi. Kaikki vihreällä kirjoitettu ja jonka yhteydessä on vihreä pankkisymboli osoittaa tilityspäivän.
  • Huomaa, että et voi luoda raportteja kuluvalle päivälle tai kuukaudelle.

Lue lisää tilitysraporteistasi täältä.