SumUp Air on erinomainen lisä liiketoimintaasi. Se toimii yhdessä SumUp-sovelluksen kanssa, jota voit käyttää Android- tai iOS-tabletissa tai älypuhelimessa.

Hyväksy korttimaksut ja mobiilimaksut, mukaan lukien Apple ja Google Pay, ja tarjoa asiakkaillesi vieläkin enemmän valinnanvaraa maksamisen suhteen.

☉ Kokonaiskustannukset

Air-kortinlukija on 39 euron kertahankinta (ei sis. ALV:tä, sis. toimituksen). Ei kiinteitä kuukausimaksuja, maksat vain tapahtumakohtaisen provision.

☉ Hyväksytyt kortit

SumUp Air hyväksyy seuraavat luotto- ja maksukortit: Visa, VPay, Mastercard, Maestro ja American Express.

☉ Maksutavat

Rekisteröidyn SumUp-tilin ja tämän kortinlukijan avulla voit tarjota asiakkaillesi maksuvaihtoehdoiksi sirun ja lähimaksun (NFC), mukaan lukien Apple Pay ja Google Pay.

☉ Kuitit

Voit lähettää kuitin asiakkaillesi sähköpostitse, tekstiviestillä, Cloud Print/Share ‑palvelun tai mobiilitulostimen kautta.

☉ Hyvitykset

Hyvitykset voidaan toteuttaa SumUp-sovelluksen tai käyttäjäsivun kautta.

☉ Tipit

Ottamalla tippiominaisuuden käyttöön mahdollistat asiakkaillesi tippien antamisen.

☉ Työntekijätilit

SumUp-sovelluksessa tai henkilökohtaisella käyttäjäsivullasi osoitteessa sumup.me voit luoda useita työntekijätilejä, joiden avulla työntekijäsi voivat kirjautua lukijaan ilman pääsyä käyttäjätietoihisi.

☉ Akku

Lataa kortinlukijasi mukana toimitetulla Micro-USB-kaapelilla liittämällä se tietokoneeseesi tai muuhun virtalähteeseen. Täyteen ladatulla akulla voit käsitellä yli 500 maksutapahtumaa.

Pikaohje

Vinkkejä Air-kortinlukijasi käyttöönottoon on tässä artikkelissa: SumUp Air: Asennusopas.