Lähimaksujen hyväksyminen sekä Google ja Apple Pay

SumUp-kortinlukijasi voi hyväksyä lähimaksut käyttämällä Near Field Communication (NFC) ‑tekniikkaa.

Maksu tapahtuu asettamalla lähimaksukortti kortinlukijan yläosaa vasten. Sama koskee lompakkosovellusten kuten GooglePayn tai ApplePayn käyttöä.*

Kun olet käyttänyt korttia, puhelinta tai muuta yhteensopivaa laitetta lukijaa vasten, kuulet äänimerkin, ja 4 LED-valoa syttyvät, mikä merkitsee onnistunutta siirtoa.

Alle 25 euron maksutapahtumia ei yleensä tarvitse erikseen valtuuttaa, mutta jos summa on suurempi, asiakkaan tulee hyväksyä maksutapahtuma PIN-koodilla tai allekirjoituksella. (Tämä raja on kortinhaltijan pankin asettama ja voi vaihdella pankista riippuen.)

Tästä logosta tunnistat kortit, jotka tarjoavat lähimaksumahdollisuuden:

Mitkä ovat lähimaksujen kulut?

Lähimaksut käsitellään samalla tavalla kuin luottokorttimaksut. Siksi lähimaksuista ja luottokorttimaksuista peritään sama välityspalkkio.

________________

*Lompakkosovelluksia voidaan käyttää SumUp-laitteiden kanssa vain, jos sovellukseen tallennettu kortti on palvelumme hyväksymä.