SumUp 3G: Korttimaksujen vastaanottaminen

cardpay.png Kun 3G-kortinlukija on otettu käyttöön, voit aloittaa korttimaksujen vastaanottamisen saman tien. Se on yksinkertaista. Katso seuraavat vaiheet:

1. Kytke 3G-kortinlukija päälle. Sisäänkirjautumisen tulisi tapahtua automaattisesti, kun olet antanut kirjautumistietosi kortinlukijan asennuksen aikana.
  2. Syötä summa ja paina vihreää valintamerkkiä.
  3. Pyydä asiakasta maksamaan kun "Käytä korttia lukijan päällä" -teksti näkyy ruudulla
    • käyttämällä lähimaksukorttia tai laitetta kortinlukijan näytöllä tai
    • syöttämällä sirukortti kortinlukijan alaosaan tai
    • käyttämällä kortin magneettiraitaa kortinlukijan yläosassa.
  4. Pyydä asiakasta syöttämään PIN-koodi tai allekirjoittamaan näyttö pyydettäessä, ennen kuin painat vihreää rastia.
  5. Laite antaa tämän jälkeen ilmoituksen "Lähetä kuitti". Tämän alla on mahdollisuus valita kuittivaihtoehto: "Ei kuittia", "Sähköpostikuitti" tai "Tekstiviestikuitti". Riippuen millaisen kuitin asiakas haluaa, pyydä häntä antamaan sähköpostiosoitteensa tai matkapuhelinnumeronsa.

Valmista tuli! Voit nyt vastaanottaa seuraavan maksun.

Lisäohjeita on SumUp 3G: käyttöohjeessa.

Tiesitkö, että voit käyttää SumUp-kortinlukijaa ulkomailla? Lue täältä, miten se tapahtuu.