Tällä sivulla on yleiskatsaus kaikista kauppiaiden käytettävissä olevista raporteista. Raportteja käyttämällä saat SumUpista parhaan hyödyn ja voit kehittää liiketoimintaasi.

Tuloraportti: täydellinen yleiskatsaus kaikista tietyllä ajanjaksolla myymistäsi tuotteista tai palveluista. Tee veroilmoitukset helpommin lähettämällä PDF-versio raportista asianomaisille viranomaisille.

Myyntiraportti: yksityiskohtainen luettelo myyntitoiminnastasi millä tahansa ajanjaksolla sisältäen sekä käteis- että korttimaksut.

Tilitysraportti: luettelo kaikista korttimaksutapahtumista, jotka on jo maksettu pankkitilillesi, sisältäen tilityksen päivämäärän ja siihen liittyvät kulut.

Maksutapahtumaraportti: yleiskatsaus kaikista maksutapahtumistasi, mukaan lukien korttimaksut, käteismaksut ja palautukset.

Tutustu nyt tarkemmin raportteihin ja niiden käyttömahdollisuuksiin:

Tuloraportti

Mikä se on? Mihin sitä voi käyttää?

Tuloraportti tarjoaa täydellisen yleiskatsauksen kaikista tietyllä ajanjaksolla myymistäsi tuotteista tai palveluista.

Sen avulla voit tehdä veroilmoitukset helpommin: lataa vain raporttisi PDF-muodossa ja lähetä se asianomaisille viranomaisille.

SumUpin tuloraportti on eritelmä liiketoiminnastasi jaoteltuna kategorian, maksutavan ja työntekijän mukaan.

Mistä sen löytää?

Voit ladata tuloraportin käyttäjäsivultasi osoitteesta sumup.me.

1. Siirry ”Maksutapahtumat” ‑sivulle.
    2. Valitse haluamasi ajanjakso sivun vasemmassa yläkulmassa olevalla painikkeella.
    3. Napsauta ”Raporttini” ‑painiketta sivun oikeassa yläkulmassa.
    4. Valitse ”Tuloraportti”.
Myyntiraportti

Mikä se on? Mihin sitä voi käyttää?

Myyntiraportti sisältää yksityiskohtaisen eritelmän myyntitoiminnastasi millä tahansa ajanjaksolla.

Kun käytät SumUpin myyntiraporttia yhdessä tuoteluettelon kanssa, saat yleiskuvan kaikista käteis- ja korttimaksutapahtumistasi sisältäen myytyjen nimikkeiden nimet, lukumäärät ja veroluokat.

Mistä sen löytää?

Voit ladata myyntiraportin käyttäjäsivultasi osoitteesta sumup.me.

1. Siirry ”Maksutapahtumat” ‑sivulle.
    2. Valitse haluamasi ajanjakso sivun vasemmassa yläkulmassa olevalla painikkeella.
    3. Napsauta ”Raporttini” ‑painiketta sivun oikeassa yläkulmassa.
    4. Valitse ”Myyntiraportti”.
Tilitysraportti

Mikä se on? Mihin sitä voi käyttää?

Tilitysraportti on luettelo kaikista korttimaksutapahtumista, jotka on jo maksettu pankkitilillesi sisältäen tilityksen päivämäärän ja siihen liittyvät välityspalkkiot.

Tilitysraportteja on kahta eri tyyppiä: päiväkohtainen ja kuukausittainen.

Päiväkohtainen Kuukausittainen
Päiväkohtainen tilitysraportti sisältää kaikki kyseisenä päivänä pankkitilillesi tehtyyn tilitykseen sisältyneet maksutapahtumat.

Huomaa, että tämä ei tarkoita, että rahat ovat saatavilla välittömästi. Pankista ja viikonpäivästä riippuen rahojen saapuminen pankkitilillesi voi kestää jopa 3 arkipäivää.

Mistä sen löytää?

Voit ladata päiväkohtaisen tai kuukausittaisen tilitysraportin käyttäjäsivultasi osoitteesta sumup.me.

1. Siirry ”Maksutapahtumat” ‑sivulle.
    2. Napsauta ”Raporttini” ‑painiketta sivun oikeassa yläkulmassa.
    3. Valitse ”Tilitysraportti”.
    4. Valitse ”Päiväkohtainen” tai ”Kuukausittainen”.
    5. Valitse päivämäärä tai kuukausi ja vuosi, jolta haluat raportin.
    6. Napsauta ”Lähetä raportti uudestaan”.

Huomautus: Voit milloin tahansa lähettää raportin uudelleen noudattamalla edellä annettuja ohjeita.

Maksutapahtumaraportti

Mikä se on? Mihin sitä voi käyttää?

Maksutapahtumaraportti on yleiskatsaus kaikista maksutapahtumistasi, mukaan lukien korttimaksut, käteismaksut ja palautukset. Voit tarkastella maksutapaa, maksutapahtuman tilaa, asiakkaan korttitietoja ja mahdollista maksutapahtuman kuvausta.

Mistä sen löytää?

Voit ladata maksutapahtumaraportin käyttäjäsivultasi osoitteesta sumup.me.

1. Siirry ”Maksutapahtumat” ‑sivulle.
    2. Valitse haluamasi ”Ajanjakso”, ”Maksutyyppi”, ”Tila” ja ”Työntekijät” sivun vasemmassa yläkulmassa olevilla painikkeilla.
    3. Napsauta sitten ”Raporttini” ‑painiketta sivun oikeassa yläkulmassa.
    4. Valitse ”Maksutapahtumaraportti”.
    5. Valitse, missä muodossa haluat ladata raportin.
    6. Napsauta ”Vie tiedosto”.

Tässä olivat kaikki käytettävissäsi olevat raportit, joita voit luoda käyttäjäsivulla. Jos tarvitset vielä apua tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tukitiimiimme.