Lataaminen ja akku

Air-kortinlukijaa voi käyttää yhdellä latauksella yli 500 maksutapahtumaan. Laitetta voi käyttää samalla, kun sitä ladataan micro-USB-johdolla. Akun varaustila näkyy Air-kortinlukijan näytön kulmassa.

Valmiustila säästää akkua automaattisesti silloin, kun laitetta ei käytetä. Muihin laitteisiin muodostetut yhteydet säilyvät. Voit sammuttaa Air-kortinlukijan sivulla olevaa virtapainiketta painamalla.

Vältä kortinlukijan lukittuminen

SumUp-kortinlukijoissa on automaattinen turvalukitus, joka estää laitteen käytön pysyvästi, jos joku yrittää peukaloida tai käyttää sitä väärin.

Lukitus voi aktivoitua myös korkeiden tai matalien lämpötilojen tai voimakkaiden kolhujen seurauksena. Tämän estämiseksi vältä yli 40 asteen ja alle 0 asteen lämpötiloja äläkä pudota laitetta.

Onko laitteesi lukittunut?

Ota selvää, miten toimia lukittuneiden laitteiden kanssa, jotta voit aloittaa uudelleen maksujen vastaanottamisen.

Kortinlukijan ohjelmiston päivittäminen

Kortinlukija tarkistaa päivitykset automaattisesti jokaisen maksutapahtuman jälkeen, mutta voit halutessasi tarkistaa päivitykset myös manuaalisesti varmistaaksesi kortinlukijasi sujuvan toiminnan.

Kortinlukijan esteettömyyden parantaminen

Tilaa Air-kortinlukijaan maksuton kohokuvioitu kuori, joka takaa esteettömän käytön näkövammaisille asiakkaille.