Bij SumUp accepteren we niet langer Bitcoins. De belangrijkste reden hiervoor is het lage gebruik onder onze klanten.

SumUp biedt een overvloed aan andere betaalmogelijkheden met onze SumUp Air kaartlezer.

Uw klanten kunnen betalen door hun pas met chip in de kaartlezer te steken. Ook kunnen uw klanten contactloos betalen via NFC met hun bankpas of smartphone. En tot slot accepteert SumUp betalingen met Apple Pay en Android Pay voor optimaal gebruiksgemak.

Klik hier voor meer informatie over onze betalingsmogelijkheden.