Twijfelt u over welk pinapparaat het beste bij u past? Geen probleem. Hier is een handleiding van onze pinapparaten.

Air pinapparaat

Het SumUp Air pinapparaat is de perfecte partner voor uw bedrijf en werkt met de SumUp-app op uw smartphone of tablet. Hier is een aantal feiten:

• Verbindt via Bluetooth.
    • Accepteer zoveel chip en contactloze (NFC), als Apple Pay en Google Pay betalingen
    • De klant autoriseert transacties via de pincode op het pinapparaat zelf of via een handtekening in de SumUp-app
    • Laadt op met een Micro-USB kabel die u aansluit op uw computer of een andere energiebron of met het SumUp oplaadstation
    • Tot 500 transacties met een volle batterij.
    • Geaccepteerde kaarten: Visa, VPay, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club, Discover, Union Pay

3G pinapparaat

Het SumUp 3G pinapparaat is SumUp's nieuwste product. Het is een alles-in-één pinapparaat en werkt zonder een extra smartphone of tablet. Hier is een aantal feiten:

• Verbindt met het 3G netwerk via de ingebouwde simkaart (geen extra kosten)
    • Accepteert chip, contactloze (NFC) en magneetstrip betalingen, Apple Pay en Google Pay.
    • De klant autoriseert transacties via de pincode op het pinapparaat zelf of via een handtekening in de SumUp-app
    • Laadt op met een Micro-USB kabel die u aansluit op uw computer of een andere energiebron
    • Tot 50 transacties met een volle batterij
    • Geaccepteerde kaarten: Visa, VPay, Mastercard, Maestro en American Express

Algemeen gebruik van SumUp pinapparaten

• We garanderen de functionaliteit van onze pinapparaten met temperaturen tussen -10°C en +45°C. Daarom raden we ook aan om het pinapparaat niet in de auto achter te laten in zowel de zomer als de winter.
    • Ook als u het pinapparaat niet gebruikt raden we u aan deze eens per maand op te laden.
    • Het pinapparaat is ontworpen met veiligheidssensoren om deze te beschermen tegen manipulatie. Het is daarom van belang om het pinapparaat met zorg te gebruiken. Zorg ervoor dat u het pinapparaat niet laat vallen of stoten. Als dit namelijk gebeurt, wordt het pinapparaat automatisch om veiligheidsoverwegingen geblokkeerd. Het pinapparaat is dan permanent geblokkeerd en kan daarom niet meer gebruikt worden.
    • Gebruik het pinapparaat niet op metalen of magnetische oppervlakken. Het apparaat heeft een beveiligingsfunctie waarmee het onmogelijk is om magneetstrips van ongeautoriseerde kaarten te lezen. Als het pinapparaat in de buurt van/op een metalen oppervlak wordt geplaatst, kan dit ervoor zorgen dat een betaling automatisch wordt geweigerd.