Contante betalingen registreren

1. Tik in POS Lite op het profielpictogram in de linkerbenedenhoek van het scherm.

2. Selecteer 'Contante betalingen';

3. Schakel de wisselknop 'Contante betalingen accepteren' in om de optie voor contante betalingen te activeren tijdens het afrekenen.

Contante betalingen zijn gratis

Natuurlijk gelden er geen transactiekosten voor het accepteren van contante betalingen.

Een betalingsbewijs verstrekken

1. Kies op het scherm dat aangeeft dat de transactie is geslaagd of u het betalingsbewijs via e-mail of sms wilt verzenden.

2. Voer de contactgegevens van de klant in en bevestig dat u het betalingsbewijs wilt verzenden.

Betalingsbewijzen zijn een waardevol bewijsmiddel waarmee u zichzelf beschermt tegen terugvorderingen. Zorg er dus voor dat u ze, waar mogelijk, verstrekt. U kunt altijd betalingsbewijzen verstrekken voor transacties uit het verleden.

Hoe werken terugbetalingen?

Ontdek hoe u terugbetalingen uitvoert wanneer uw klant het geld terug wil.