Snelle configuratie van uw pinapparaat

1. Schakel uw Solo-pinapparaat in met de aan-uitknop aan de rechterkant;

2. Selecteer de taal voor uw apparaat en tik op 'Laten we beginnen';

3. Meld u aan met uw aanmeldgegevens van SumUp;

4. Maak verbinding met een draadloos netwerk. Let op: de Solo kan alleen verbinding maken met beveiligde netwerken;

5. Installeer eventuele benodigde software-updates.

U kunt daarnaast uw Solo verbinden met een mobiel apparaat via Bluetooth. Lees de tips en trucs om optimaal te profiteren van uw Solo-pinapparaat.

Extra configuratiemogelijkheden

Geef uw klanten bonnetjes na hun transacties of print betalingsbewijzen van verkopen uit het verleden door een printer aan te sluiten en uw voorkeursinstellingen te kiezen.

Stroomlijn contante betalingen met SumUp door een kassalade in te stellen. Let op: hiervoor moet u verbonden zijn met de app.

Neem kaartbetalingen aan

Als alles geconfigureerd is, is het tijd om pinbetalingen te accepteren met uw nieuwe pinapparaat.