Download de SumUp App op een iOS-apparaat

Als u een iPhone of een iPad heeft, open dan de Apple App Store op uw apparaat en zoek naar "SumUp". Onze gratis app zal als eerste resultaat zichtbaar worden. Zo niet, klik dan hier voor een directe link naar onze app in de Apple App Store. Klik vervolgens op "Download".

Download de SumUp App op een Android-apparaat

Als u een Android-apparaat heeft, open dan de Google Play Store op uw apparaat en zoek naar "SumUp". Onze gratis app zal als eerste resultaat zichtbaar worden. Zo niet, klik dan hier voor een directe link naar onze app in de Google Play Store. Klik vervolgens op "Installeren".

Belangrijk

Houd er rekening mee dat uw SumUp App het beste werkt als deze bijgewerkt is.