Uw transactieoverzicht bevat een eenvoudig overzicht van alle transacties die u hebt geaccepteerd met SumUp.

In dit artikel:

• Transactieoverzicht
    • Mijn transactieoverzicht openen
    • Online filteropties
  • Transacties en verkoopdetails

Transactieoverzicht

We bieden u een transactieoverzicht waarmee u snel kunt controleren of een pasbetaling is geslaagd. U vindt het online, in de SumUp-app en op uw 3G-pinapparaat.

Mijn transactieoverzicht openen

Online op sumup.me
  1. Meld u aan op sumup.me;
  2. Klik op 'Verkopen' om uw transactieoverzicht weer te geven.
  3. Klik op een specifieke transactie om de details te bekijken. In een pop-upvenster aan de rechterkant worden de tijdlijn voor de transactie en uitbetaling en de verkochte producten weergegeven.

Om een bepaalde transactie te zoeken, kunt u de filters gebruiken of de transactiecode rechtsboven in de zoekbalk invoeren.

In de SumUp-app
  1. Open uw app.
  2. Tik op het verkooppictogramDefault.png.
  3. Bekijk afzonderlijke transacties door door uw lijst te bladeren of de zoekfunctie te gebruiken en op de gewenste transactie te tikken.
Op het 3G-pinapparaat
  1. Schakel uw SumUp 3G in.
  2. Druk op de pijltjes (boven of beneden) om naar het menu te gaan.
  3. Gebruik de pijltjes om naar het "Transactieoverzicht" te gaan en klik op het groene vinkje.
  4. U kunt dan uw transacties inzien en deze lijst begint met de meest recente transactie.
  5. Selecteer een specifieke transactie door er naartoe te scrollen en op het groene vinkje te tikken.

Opmerking: U ziet alleen een lijst met de transacties die met uw 3G pinapparaat zijn gedaan. Wilt u een transactie van een ander SumUp pinapparaat terugzien, kijk dan op sumup.me of in de SumUp-app.

Online filteropties

U kunt uw transactieoverzicht filteren of zoeken op een transactie ID of beschrijving. Hieronder vindt u een beknopte omschrijving van de verschillende opties.

'Zes maanden': selecteer een datum

Pas de periode aan of geef een datumbereik op. U kunt alle transacties zien die plaatsvonden sinds u SumUp gebruikt.

Soort betaling: met een pas of contant?

U kunt uw transacties filteren op pasbetalingen of contante betalingen.

Status: succesvol of terugbetaald?

U kunt transacties filteren op status: succesvol, mislukt, terugbetaling of terugvordering.
Meer over de status van uw transacties vindt u hier.

Medewerkers: wie?

Als u meerdere medewerkers in uw SumUp-account hebt geregistreerd, kunt u uw transacties filteren door het e-mailadres van de medewerker in te voeren.
Bekijk hier hoe u werknemersaccounts maakt en beheert.

Mijn rapportages

Om de boekhouding te vergemakkelijken, kunt u verschillende rapporten downloaden. Kom hier meer te weten over alle rapporten die SumUp biedt.
Bekijk hier hoe u uitbetalingsrapporten kunt aanvragen.

Transactie- en verkoopdetails

Het transactieoverzicht geeft u gedetailleerde informatie over elke afzonderlijke transactie.  Een succesvolle kaartbetaling ziet er als volgt uit:

Online op sumup.me:

• Klik op een specifieke transactie voor meer informatie of om een terugbetaling te starten.
  • In het pop-upvenster aan de rechterkant zal een digitaal betalingsbewijs worden weergegeven.
  • Als u de productcatalogus gebruikt, ziet u een overzicht van elk product, inclusief het bedrag en btw.

In uw SumUp-app:

• Tik op een specifieke transactie voor meer informatie over uw betaling en de uitbetalingsdatum.
  • Selecteer de 3 stippen om een terugbetaling te starten.