U kunt vrij eenvoudig uw bankgegevens wijzigen in uw SumUp account via sumup.me. Dit gaat als volgt:

1. Ga naar sumup.me om in te loggen in uw SumUp account.
  2. Klik op uw accountnaam rechtsboven in het scherm en kies vervolgens voor ‘Account’.
  3. Een menu met vier opties wordt dan geopend – kies voor ‘Uitbetaling en bankgegevens’.
  4. U kunt vervolgens drukken op de knop ‘Uw bankrekening wijzigen’.
  5. Vul uw nieuwe bankgegevens in de overeenkomende velden (IBAN, BIC/SWIFT). Druk vervolgens op ‘Opslaan en verder’.
  6. U zult nu een verificatiecode ontvangen op uw geregistreerde mobiele nummer. Vul deze in het in het aangegeven veld.
  7. Klaar! U zult een automatische bevestigingsmail ontvangen en vanaf nu zullen wij uw uitbetalingen overmaken op uw nieuwe bankrekening.

Belangrijk

U kunt niet de tenaamstelling van uw bankrekening wijzigen. Wilt u deze wijzigen, dan dienen wij een bankafschrift van u te ontvangen met daarop de nieuwe tenaamstelling, IBAN en BIC/SWIFT. Dit bankafschrift mag niet ouder dan 3 maanden zijn.