Wijzig uw bankgegevens in uw SumUp account. Doorloop hiervoor onderstaande stappen:

1. Log in op uw SumUp Account op sumup.me.
  2. Klik linksboven op uw (bedrijfs)naam en vervolgens op "Account".
  3. Er verschijnt een menu met vier opties — Klik op "Uitbetaling en bankgegevens".
  4. Klik op "Uw bankrekening wijzigen".
  5. Voer uw nieuwe bankgegevens in de daarvoor bestemde velden in (IBAN, BIC/SWIFT). Klik op "Opslaan en verder".
  6. U ontvangt vervolgens een SMS op het bij ons geregistreerde mobiele nummer met een viercijferige verificatie code. Voer deze code in, in het daarvoor bestemde veld.
  7. Klaar! U ontvangt een automatische bevestiging van de wijziging en vanaf nu worden alle uitbetalingen overgemaakt naar deze bankrekening.

Belangrijk

U kunt niet de tenaamstelling van uw bankrekening wijzigen. Wilt u deze wijzigen, dan dienen wij een bankafschrift van u te ontvangen via e-mail (bekijk hier onze Contactgegevens). De volgende gegevens moeten zichtbaar zijn: de nieuwe tenaamstelling, IBAN en BIC/SWIFT. Dit bankafschrift mag niet ouder dan 6 maanden zijn.