Uw bankgegevens wijzigen

1. Klik in uw SumUp-profiel op het profielsymbool in de rechterbovenhoek.

2. Selecteer "Profielgegevens".

3. Kies "Bankgegevens" en selecteer "Bankrekening wijzigen".

4. Voer de gegevens van een compatibele bankrekening in en ga verder.

5. We sturen een verificatiecode naar uw telefoonnummer. Voer deze code in en bevestig de wijziging.

U ontvangt een automatische bevestiging van uw wijziging. Alle bedragen zullen nu op deze rekening worden uitbetaald.

Verificatiecode ontbreekt

Als de verificatiecode niet aankomt, kunt u uw telefoonnummer controleren en, indien nodig, aanpassen.

Rekeninghouder bijwerken

E-mail ons een verzoek om de rekeninghouder voor uw geregistreerde bankrekening aan te passen, met een kopie van uw afschriften van de afgelopen 6 maanden met de volgende gegevens:

• De naam van de rekeninghouder

• Uw IBAN

• De naam of het logo van uw bank

• De datum van uitgifte van het afschrift

Uw rekeninghouder en profieleigenaar moeten overeenkomen

Voor eenmanszaken moet de naam van de bankrekening die is gekoppeld aan uw SumUp-profiel, overeenkomen met de naam van de profieleigenaar of uw bedrijfsnaam.