Wachtwoord vergeten

Als u uw SumUp wachtwoord bent vergeten en opnieuw wilt instellen, kunt u een e-mail aanvragen waarmee u uw wachtwoord kunt instellen op uw loginscherm bij sumup.me en in de SumUp App.

Klik gewoon op "Wachtwoord vergeten?" Onder de knop "Log in". U wordt gevraagd uw e-mailadres in te voeren. Nadat u uw e-mailadres hebt ingevoerd, klikt u op "Wachtwoord opnieuw instellen".

Wij sturen u onmiddellijk een e-mail met de knop 'Nieuw wachtwoord'. Klik op deze knop en u wordt doorgestuurd naar een pagina waarop u een nieuw wachtwoord kunt invoeren en bevestigen.

Zodra u klaar bent, selecteert u de knop "Wachtwoord opnieuw instellen" om uw nieuwe wachtwoord te bevestigen.

Uw wachtwoord is nu succesvol opnieuw ingesteld en u kunt nu inloggen op uw SumUp-account met uw nieuwe inloggegevens.

Wachtwoord aanpassen via sumup.me

Als u uw wachtwoord nog herinnert, kunt u het ook op uw SumUp-account wijzigen op sumup.me. Klik op de pijl naast je account in de rechterbovenhoek en een menu wordt geopend. Kies vervolgens voor "Instellingen".

U moet nu uw huidige wachtwoord invoeren, evenals uw nieuwe wachtwoord. Klik op 'Wachtwoord wijzigen' om uw wijzigingen op te slaan.

Uw wachtwoord is nu succesvol opnieuw ingesteld en u kunt nu inloggen op uw SumUp account met uw nieuwe inloggegevens.