Update uw wachtwoord

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u het resetten via het aanmeldingsscherm van uw SumUp-profiel of in de SumUp-app.

1. Klik op "Wachtwoord vergeten?"

2. Voer uw e-mailadres in en klik op "Wachtwoord resetten aanvragen"

3. We sturen u een e-mail. Volg de instructies in deze e-mail om uw nieuwe wachtwoord in te voeren en te bevestigen.

Als u de e-mail na meerdere pogingen niet ontvangt, controleer dan uw map met ongewenste e-mail en controleer en corrigeer uw e-mailadres om zeker te weten dat het klopt.

Mislukte pogingen tot aanmelding

Als u vijf keer achter elkaar het verkeerde wachtwoord invoert, wordt uw profiel vijf minuten geblokkeerd. Als u tijdens deze vijf minuten opnieuw probeert om u aan te melden, start de timer opnieuw.