Wachtwoord vergeten

Als u uw SumUp-wachtwoord bent vergeten en het opnieuw wilt instellen, kunt u een e-mail aanvragen op het inlogscherm op sumup.me of in de SumUp-app.

1. Klik op 'Wachtwoord vergeten?' boven de knop Aanmelden.
  2. U moet nu uw e-mailadres voor SumUp invoeren.
  3. Klik na het invoeren van uw e-mailadres op 'Wachtwoord opnieuw instellen';
  4. We sturen u direct een e-mail met daarin de knop 'Nieuw wachtwoord'. Klik op de knop. U wordt dan doorverwezen naar een pagina waarop u uw nieuwe wachtwoord kunt invoeren en bevestigen.
  5. Klik vervolgens op de knop 'Wachtwoord opnieuw instellen' om uw nieuwe wachtwoord te bevestigen.

Uw wachtwoord is nu succesvol gewijzigd en u kunt zich bij uw SumUp-account aanmelden met uw nieuwe inloggegevens.

Aanmelden geblokkeerd

Houd er rekening mee dat uw account na 5 achtereenvolgende mislukte aanmeldpogingen (via de app of op onze website) 5 minuten zal worden geblokkeerd om veiligheidsredenen. Nadat de 5 minuten zijn verstreken, kunt u zich opnieuw proberen aan te melden.
NB: Als u binnen deze 5 minuten opnieuw het verkeerde wachtwoord invoert, zal de wachttijd weer worden ingesteld op 5 minuten.

Wachtwoord wijzigen op sumup.me

Als u uw wachtwoord nog weet en wilt wijzigen, kunt u dat doen via uw SumUp-account op sumup.me

1. Klik in het menu aan de linkerkant op 'Instellingen' en scroll naar beneden naar het kopje 'Wachtwoord wijzigen';
  2. Voer hier zowel uw huidige wachtwoord als twee keer uw nieuwe wachtwoord in om deze te bevestigen.
  3. Klik op 'Wachtwoord wijzigen' om uw wijzigingen op te slaan.

Uw wachtwoord is nu succesvol gewijzigd en u kunt zich bij uw SumUp-account aanmelden met uw nieuwe inloggegevens.