De beveiliging van u en de gegevens van uw klanten is onze hoogste prioriteit bij SumUp. Alle gegevens die door onze SumUp Card kaartlezers toegankelijk worden, worden onmiddellijk gecodeerd en veilig verzonden naar onze servers. Het maakt niet uit of u een publieke of privé-internetverbinding gebruikt, uw gegevens zijn veilig.

Onze servers zijn gevestigd in een beveiligde faciliteit en al onze medewerkers handelen in overeenstemming met ons strenge beveiligingsbeleid.

Naast deze maatregelen voldoet alle SumUp-software en -hardware, aan de strengste beveiligingsnormen die zijn beschreven door de PCI-DSS (Payment Industry Data Security Standard). PCI-DSS is een beleid in de betalingsindustrie die zich richt op creditcardtransacties en het beleid wordt ondersteund door alle grote creditcardorganisaties.