Handleiding: SumUp Point of Sale Systeem

Het SumUp Point of Sale (POS) systeem bestaat uit drie onderdelen:

1. Hardware
  2. Point of Sale App
  3. Point of Sale Cloud

1. Hardware

Ons alles-in-1 startpakket bevat het volgende:

• de iPad Air 2 is de kern van ons POS systeem. De SumUp POS app, die al is geïnstalleerd op de iPad, dient als betalingsinterface. Bijgevoegd vind je onze stijlvolle SumUp iPad-houder.
  • de mobiele printer draait betalingsbewijzen en dagelijkse overzichten uit. Indien gewenst kunt u hiermee ook bestelbonnen uitprinten.
  • de kassalade wordt bestuurd door de mobiele printer. Wanneer er een betaling wordt verwerkt, opent de kassalade automatisch.
  • de firewall-router verbindt de iPad met de mobiele printer en de kassalade en zorgt voor uw internetverbinding.
  • de SumUp PIN+ kaartlezer maakt het mogelijk om kaartbetalingen te accepteren in combinatie met de SumUp POS app.

Om aan de slag te gaan met de SumUp POS hardware klikt u hier.

2. Point of Sale App

De voorgeïnstalleerde app is uw betalingsinterface. In de app kunt u producten selecteren, kaart- of contante betalingen accepteren, klanten toevoegen of bewerken, kortingen toekennen, facturen accepteren en uw dagtotalen resetten of uitdraaien. We hebben het ontwerp zo intuïtief mogelijk gemaakt zodat u zich volledig kunt richten op wat het belangrijkste is: uw onderneming en uw klanten.

Om meer te lezen over de SumUp POS app klikt u hier.

3. Point of Sale Cloud

In the POS cloud kunt u het achterliggende systeem van uw betalingssyteem in de gaten houden via uw webbrowser. U kunt hier eenvoudig alle instellingen wijzigen, producten en medewerkers toevoegen of wijzigen of het afrekenscherm configureren. Bovendien kunt u uw gehele transactieoverzicht inzien, eventueel gefilterd op een bepaalde periode.​

Om meer te lezen over de SumUp POS cloud klikt u hier.