Pinbetalingen accepteren

1. Open de SumUp-app en tik op 'Afrekenen' aan de onderkant van het scherm;

2. Tik op 'Bedrag' om een aangepaste waarde (minimaal € 1,00) in te voeren of op 'Artikelen' om een artikel uit uw catalogus met artikelen te verkopen;

3. Tik op 'Afrekenen' en selecteer 'Pinapparaat';

4. U kunt uw klant eventueel een fooi laten geven;

5. Vraag uw klant om de betaalpas tegen het apparaat te houden of er in te plaatsen. Mogelijk moet de klant de betaling bevestigen met de pincode.

Nadat een betaling is voltooid, ontvangt u een bevestiging van de geslaagde transactie. Lees hoe u transactieproblemen kunt oplossen als een transactie mislukt.

Wanneer krijg ik mijn geld?

We maken het geld naar u over door middel van uitbetalingen. Kom meer te weten over uitbetalingen en ontdek hoe en wanneer u uw geld ontvangt.

Een betalingsbewijs verstrekken

1. Kies op het scherm dat aangeeft dat de transactie is geslaagd of u het betalingsbewijs via e-mail of sms wilt verzenden.

2. Voer de contactgegevens van de klant in en bevestig dat u het betalingsbewijs wilt verzenden.

Betalingsbewijzen zijn een waardevol bewijsmiddel waarmee u zichzelf beschermt tegen terugvorderingen. Zorg er dus voor dat u ze, waar mogelijk, verstrekt. U kunt altijd betalingsbewijzen verstrekken voor transacties uit het verleden.

Hoe werken terugbetalingen?

Ontdek hoe u terugbetalingen uitvoert wanneer uw klant het geld terug wil.