Succesvolle transacties

Wanneer u via SumUp een transactie doet zult u direct een conformatie krijgen via uw app of de betaling is geslaagd. Uw kaartlezer zal aangeven dat de transactie is geslaagd en de app zal tevens de melding geven dat de betaling is geslaagd en de optie geven om een betalingsbewijs te versturen aan uw klant.

Het is belangrijk om te weten dat u altijd de status van uw betaling kunt checken via het transactieoverzicht van uw SumUp App en uw SumUp account op sumup.me

Om uw transacties na te kijken via uw SumUp account via sumup.me, dient u na het inloggen links in het menu op ‘Transacties’ te drukken. Hier vindt u een compleet overzicht van al uw transacties.

Wanneer u een vinkje bij uw transactie ziet staan, weet u dat de transacties is geslaagd. Wanneer u op de transactie zelf klikt, krijgt u alle details van de transactie te zien.

U kunt ook ook uw transacties filteren zodat u alleen maar de succesvolle transacties ziet in uw overzicht. Dit doet u door rechts in het scherm onder ‘Soort’ te klikken op ‘Succesvol’.

Om uw transactieoverzicht in de app te zien, drukt u in het beginscherm linksboven op ‘Account’(iOS) of de ‘menuknop’.

Kies vervolgens voor ‘Transactieoverzicht.’ Ook hier ziet u aan het vinkje als symbool bij een transactie of deze is geslaagd. Daarnaast krijgt u ook hier meer details over de transactie te zien door op de transactie te drukken.

Mislukte transacties

Als een transactie mislukt doordat de kaart wordt geweigerd, de verbinding wegvalt of doordat uw smartphone/tablet en kaartlezer een slechte Bluetooth-connectie, zal uw kaartlezer en de SumUp App hier melding van geven.

In uw transactieoverzicht zal er als symbool een rood kruis verschijnen bij de transactie.

Let op

Om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen, annuleert SumUp alle transacties die niet zijn afgerond binnen een specifieke tijdslimiet.