Als u uw transactieoverzicht opent, kunt u de status van al uw transacties controleren.

Hoe ziet een geslaagde transactie eruit?

Als u SumUp gebruikt om betalingen te accepteren, ontvangt u in realtime een bevestiging of de betaling is geslaagd. Zowel uw pinapparaat als de SumUp-app laten zien of een transactie is geslaagd.

Zo ziet een geslaagde transactie eruit in uw SumUp-profiel of in de SumUp-app:

1. Een geslaagde transactie

2. Een geslaagde pasbetaling die is uitbetaald op uw bankrekening

3. Een geslaagde pasbetaling die is uitbetaald op uw SumUp Card

4. Een terugbetaalde transactie

Klik gewoon op een transactie als u er uitgebreidere informatie over wilt. Er wordt dan een digitaal betalingsbewijs geopend.

Hoe herken ik een mislukte transactie?

Als een transactie mislukt, of dat nu is omdat een betaalpas wordt geweigerd, door een time-out of omdat de Bluetooth-verbinding is mislukt, dan zullen uw pinapparaat en uw SumUp-app u in realtime informeren.

1. Een mislukte transactie

2. Voor deze pasbetaling is een terugvordering aangevraagd

Belangrijk:

Om het hoogste beveiligingsniveau te garanderen, annuleert SumUp elke transactie die niet binnen een bepaald tijdsbestek is voltooid (time-out).