Niet zeker welke kaartlezer u bezit? Hier is een overzicht van al onze kaartlezers.

In dit artikel:

Air kaartlezer

De SumUp Air Card Reader is onze nieuwste kaartlezer en de perfecte partner voor uw bedrijf. Hier zijn enkele feiten:

• Verbindt via Bluetooth.
  • Accepteert chip, magneestrip en contactloze betalingen (NFC).
  • Transacties worden geautoriseerd door de klant zelf via het invoeren van de pincode op de kaartlezer of via het zetten van een handtekening in onze SumUp App.
  • Chipkaarten worden in de kleinere sleuf geplaatst op de kaartlezer. Magneetstrip-kaarten worden door de grotere gleuf op de kaartlezer geswipet.
  • Opladen via een USB-kabel die is aangesloten op uw computer of een adapter.
  • Batterij heeft een maximale duur van 500 transacties.
  • Geaccepteerde betaalkaarten: Mastercard, American Express, Maestro, V PAY en Visa.

PIN+ kaartlezer (wordt niet meer verkocht)

De PIN+ was onze eerste kaartlezer waarmee u uw pincode direct op het apparaat zelf kon invoeren. Het is tegenwoordig niet meer te koop. Hier zijn enkele feiten:

• Verbindt via Bluetooth of een kabel.
  • Accepteert chip- en magneetstripbetalingen.
  • Transacties worden geautoriseerd door de klant zelf via het invoeren van de pincode op de kaartlezer of via het zetten van een handtekening in onze SumUp App.
  • Chipkaarten worden in de kleinere sleuf aan de rechterkant van de kaartlezer geplaatst. Magneetstripkaarten worden door de grotere aan de rechterkant van de kaartlezer geswipet.
  • Werkt op batterijen.
  • Accepted Cards: Mastercard, American Express, Maestro, V PAY, Visa

Chip + Handtekening kaartlezer (wordt niet meer verkocht)

De Chip + Handtekening kaartlezer was onze eerste kaartlezer. Deze is niet meer te koop. Hier zijn enkele feiten:

• Verbind rechtstreeks met uw smartphone / tablet via de audio-aansluiting.
  • Aanvaardt chipkaarten.
  • Transactie is geautoriseerd via de handtekening van de klant op uw smartphone / tablet.
  • De chipkaart wordt in de sleuf geplaatst (eerst de chipzijde met de voorzijde van de kaart naar beneden gericht) aan de onderkant van de lezer.
  • Geaccepteerde Kaarten: Mastercard, American Express, Maestro.

Algemeen gebruik

• Wij kunnen de goede functionaliteit van de kaartlezer garanderen als de temperatuur zich tussen de -10°C en +45°C bevindt. Wij raden u daarom af om uw kaartlezer bijvoorbeeld voor langere tijd in uw auto te laten in de winter of zomer.

• Zelfs wanneer u uw kaartlezer niet regelmatig gebruikt raden wij u toch aan deze minimaal één keer per maand volledig op te laden.

• Ter bescherming is de kaartlezer voorzien van veiligheidssensoren. Ga daarom voorzichtig om met uw kaartlezer. Gebruik geen kracht en vermijd schokken (door bijvoorbeeld de kaartlezer te laten vallen of om te stoten) om te voorkomen dat de kaartlezer zichzelf uit veiligheidsredenen uitschakelt. Wanneer dit gebeurt wordt de kaartlezer permanent geblokkeerd en kan deze niet meer gebruikt worden.

• Let erop dat u de kaartlezer niet op metalen of magnetische oppervlaktes gebruikt. Wanneer deze op of dichtbij een metalen oppervlakte wordt geplaatst kan dit een automatische betalingsweigering veroorzaken.