Voordat u verbinding maakt

Controleer of uw apparaat compatibel is, zorg ervoor dat uw pinapparaat en mobiele apparaat zijn opgeladen en kijk of uw app is bijgewerkt.

Bluetooth opnieuw instellen op uw pinapparaat

Als uw apparaat compatibel is en uw pinapparaat is geladen, maar u nog steeds geen verbinding kunt maken, dan kunt u proberen om uw verbinding opnieuw in te stellen.

1. Tik op uw Solo op de pijl aan de bovenkant van het scherm en selecteer 'Verbindingen';

2. Schakel de Bluetooth-wisselknop uit;

3. Wacht een paar seconden en schakel de wisselknop dan weer in.

Mijn apparaat opnieuw verbinden

Reset uw Bluetooth en probeer uw apparaat opnieuw te verbinden.

Extra hulp bij het oplossen van problemen

Als uw Bluetooth-verbinding nog steeds niet werkt, kunt u proberen om uw pinapparaat en het apparaat waarmee u verbinding probeert te maken opnieuw op te starten.

Als u verbinding met een telefoon of tablet maakt, kunt u ook proberen om het cachegeheugen van de app met Bluetooth te wissen. Dit doet u via de instellingen van uw telefoon of tablet.

Lukt het nog steeds niet om verbinding te maken?

Misschien is uw apparaat kapot of geblokkeerd. Ontdek wat u moet doen met een defect pinapparaat.