Met printers kunt u uw klanten een fysiek betalingsbewijs meegeven. Ze kunnen via de kabel worden aangesloten op uw router of via Bluetooth worden verbonden met uw smartphone/tablet.

In dit artikel:

Ondersteunde printers

Wij ondersteunen diverse printers die u kunt gebruiken bij het accepteren van betalingen met SumUp. Er zijn stationaire printers die via kabel aansluiten op uw router, evenals draagbare printers die via Bluetooth via uw Bluetooth-toestel zijn verbonden, zodat u ze met u kunt meenemen, waar u ook heen gaat.

Ondersteunde netwerkprinters

Network Printer Star Micronics TSP100 (LAN)

Network Printer Star Micronics TSP143 (LAN)

Network Printer Star Micronics TSP650 (LAN)

Network Printer Star Micronics TSP650ii (Bluetooth, niet de USB-versie!)

Ondersteunde Bluetooth-printers

Mobile Bluetooth Printer Bixolon SPP-R200lliK/BEGE

Mobile Bluetooth Printer Bixolon SPP-R210iK/BEGE

Mobile Bluetooth Printer Star Micronics SM-L200

Instructies Bixolon SPP-R200lliK/BEGE

Voor iOS-gebruikers
  1. Zet de printer aan.
  2. Open de instellingen op uw iPhone/iPad. Klik op "Bluetooth" en zet uw Bluetooth aan door op de schakelaar te tikken.
  3. Kies de printer "SPP-R200 of SPP-R210" onder "Beschikbare apparaten".
  4. Wanneer een pincode wordt aangevraagd, vul dan ‘0000’ in en tik op "Koppel".
  5. Nadat u de printer succesvol heeft aangesloten, log dan in bij de SumUp App en klik op "Account" in de linkerbovenhoek.
  6. Kies hier "Printer" en selecteer uw printer.
  7. Geweldig! Uw printer en uw SumUp App zijn nu succesvol aangesloten. U kunt op "Print test" in de app tikken om een testafdruk te doen.

Voor Android-gebruikers

Hoe de iOS-modus uit te schakelen:

1. Open de papierinvoer en zet de printer aan.
  2. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop voor de papierinvoer in totdat de printer piept.
  3. Sluit de papierdeksel. Een bon met de tekst "iOS-modus uitschakelen !! De printer opnieuw opstarten" wordt afgedrukt.
  4. Na het opnieuw starten van de printer kan het apparaat worden gebruikt met een Android-smartphone/tablet.
  5. Herhaal de procedure om de modus terug te zetten naar iOS.

Instructies Bixolon SPP-R210iK/BEGE

Voor iOS-gebruikers
  1. Zet de printer aan.
  2. Open de instellingen op uw iPhone/iPad. Klik op "Bluetooth" en zet uw Bluetooth aan door op de schakelaar te tikken.
  3. Kies de printer "SPP-R210" onder "Beschikbare apparaten".
  4. Wanneer een pincode wordt aangevraagd, vul dan ‘0000’ in en tik op "Koppel".
  5. Nadat u de printer succesvol heeft aangesloten, log dan in bij de SumUp App en klik op "Account" in de linkerbovenhoek.
  6. Kies hier "Printer" en selecteer uw printer.
  7. Geweldig! Uw printer en uw SumUp App zijn nu succesvol aangesloten. U kunt op "Print test" in de app tikken om een testafdruk te doen.

Voor Android-gebruikers

Hoe de iOS-modus uit te schakelen:

1. Open de papierinvoer en zet de printer aan.
  2. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop voor de papierinvoer in totdat de printer piept.
  3. Sluit de papierdeksel. Een bon met de tekst "iOS-modus uitschakelen !! De printer opnieuw opstarten" wordt afgedrukt.
  4. Na het opnieuw starten van de printer kan het apparaat worden gebruikt met een Android-smartphone/tablet.
  5. Herhaal de procedure om de modus terug te zetten naar iOS.