Met een printer kunt u uw klanten een fysieke bon geven. U kunt een printer met een kabel of via Bluetooth verbinden met uw router.

Ondersteunde printers

We ondersteunen verschillende printers die u kunt gebruiken als u kaartbetalingen met SumUp accepteert. Deze mobiele printers verbindt u via Bluetooth, zodat u deze overal mee naartoe kunt nemen.

Belangrijk

Let erop dat de genoemde printers alleen compatibel zijn met de SumUp-app.

Ondersteunde printers:

• Mobile Bluetooth Printer Bixolon SPP-R200lliK/BEGE
  • Mobile Bluetooth Printer Bixolon SPP-R210iK/BEGE
  • Mobile Bluetooth Printer Star Micronics SM-L200

Met onderstaande stappen doorloopt u instructies over het verbinden van uw mobiele apparaat met een van onze ondersteunde mobiele printers:

Voor iOS-gebruikers
  1. Schakel de printer in.
  2. Ga naar 'Instellingen' op uw apparaat. Klik op 'Bluetooth' en zet de Bluetooth aan.
  3. Selecteer de printer in de lijst onder 'Apparaten'.
  4. Als er om een pincode wordt gevraagd, voert u 0000 in en drukt u op 'Verbinden'.
  5. Als de verbinding geslaagd is, log dan in bij de SumUp-app en klik op de instellingenknop rechts onderaan de taakbalk.
  6. Selecteer 'Printer' en klik op uw printer.
  7. Geweldig! Uw printer en uw SumUp-app zijn nu succesvol verbonden. Klik op 'Print testpagina' in de app om een testprint te doen.

Voor Android-gebruikers
  1. Zorg ervoor dat de iOS-modus op uw printer gedeactiveerd is (zie handleiding hieronder) en schakel uw printer in.
  2. Ga naar 'Instellingen' op uw telefoon of tablet. Selecteer 'Bluetooth' en zet de Bluetooth aan.
  3. Selecteer de printer in de lijst onder 'Apparaten'.
  4. Als er om een pincode wordt gevraagd, voert u 0000 in en drukt u op 'Verbinden'.
  5. Als de verbinding geslaagd is, log dan in op de SumUp-app en klik op de menuknop linksboven.
  6. Klik op 'Printer' en selecteer uw printer.
  7. Geweldig! Uw printer en uw SumUp-app zijn nu succesvol verbonden. Klik op 'Print testpagina' in de app om een testprint te doen.

Deactiveer de iOS modus:

1. Schakel de printer in.
  2. Open de papierklep.
  3. Druk allereerst op de aan- en uitknop en houd deze ingedrukt. Druk tegelijkertijd op de knop voor de papiertoevoer (feed) tot de printer begint te piepen.
  4. Sluit de papierklep. Een bon zal geprint worden met de tekst "iOS mode disabled!! Please reboot printer".
  5. Start vervolgens de printer opnieuw op. U kunt de printer nu met een Android smartphone of tablet verbinden.
  6. Herhaal deze stappen om terug te gaan naar de iOS modus.