Ons team zet zich continu in om onze pinapparaten nóg betrouwbaarder en sneller te maken. Daarom worden er van tijd tot tijd firmware-updates beschikbaar gesteld voor het pinapparaat. Installeer een firmware-update als deze beschikbaar is: hierdoor verbeteren de betrouwbaarheid en snelheid van uw transacties.

Als u een transactie uitvoert en de terminal en de app zijn met elkaar verbonden, wordt er automatisch gecontroleerd of er een firmware-update beschikbaar is.

Ook kunt u zelf de status controleren:

1. Open de instellingen Default.png in de SumUp-app.
  2. Kies 'Betaalmethoden'.
  3. Tik nu op uw SumUp-pinapparaat. Als er een update beschikbaar is, ziet u een bericht met een verzoek tot het installeren van de update.