Ons team streeft voortdurend ernaar om de kaartlezer nog betrouwbaarder en sneller te maken. Daarom zijn er van tijd tot tijd updates beschikbaar voor de firmware van de kaartlezer. Installeer alstublieft een firmware-update wanneer deze beschikbaar is, aangezien het de betrouwbaarheid en de snelheid van uw transacties zal verbeteren.

Als u een transactie uitvoert en de verbinding tussen de terminal en de app is ingesteld, is er een automatische controle of er een firmware-update beschikbaar is.

Daarnaast kunt u de status zelf controleren door het volgende te doen:

1. Open het menu in de SumUp App (iOS: klik op "Account" linksboven, Android: klik op het menu-knopje in de linkerbovenhoek).
  2. Kies "Betaalmethodes" / "Kies kaartlezer"
  3. Tik nu op de kaartlezer die u bezit (ofwel PIN + of Air) en verbindt deze vervolgens. Als er een update beschikbaar is, ziet u een melding die u informeert om de update te installeren.