Activatie via uw SumUp Account op sumup.me

Om toegang te hebben tot uw persoonlijke SumUp Account bij sumup.me en om uw account te activeren, log dan hier in met het e-mailadres en wachtwoord waarmee u zich heeft geregistreerd.

Nadat u succesvol bent ingelogd, ziet u een melding bovenaan uw browservenster waarin u wordt gevraagd uw account te activeren.

Klik op "Activeer" en voer uw mobiele nummer in het betreffende veld. Binnen enkele seconden ontvangt u een sms met een viercijferige activatiecode. Voer de code in in het betreffende veld en klik op "Bevestig code".

Geslaagd! Uw SumUp-account is nu geactiveerd en u kunt beginnen met het accepteren van kaartbetalingen.

Overigens, als u geïnteresseerd bent in alle handige functies van uw SumUp Account op sumup.me, is hier een overzicht.

Activatie via uw SumUp App

Als u uw account via de SumUp App wilt activeren, opent u de app op uw smartphone of tablet. Als u onze app nog niet heeft gedownload en hulp nodig heeft, hier is een kleine handleiding over hoe u de SumUp App kunt downloaden.

Log nu in met het e-mailadres en wachtwoord waarmee u bent geregistreerd. Nadat u succesvol bent ingelogd op uw account, wordt een venster geopend waarin u wordt gevraagd uw account te activeren.

Voer uw mobiele telefoonnummer in het betreffende veld in en tik op "Vraag code aan". Binnen enkele seconden ontvangt u een sms met een viercijferige activatiecode. Voer de code in in het betreffende veld en klik op "Bevestig code".

Uw SumUp account is nu geactiveerd en klaar om betalingen te accepteren.