Hoe activeer ik mijn SumUp-profiel?

1. Meld u aan bij de SumUp-app. Als u uw profiel nog niet hebt geactiveerd, ziet u een melding om dat nu te doen.

2. Voer uw mobiele nummer in het relevante veld in en tik op 'Code aanvragen'.

3. U ontvangt binnen enkele seconden uw activeringscode via sms. Voer deze in het relevante veld in en tik op 'Code bevestigen'.

U bent nu klaar. Uw SumUp-profiel is geactiveerd en u kunt nu betalingen accepteren.

1. Meld u aan bij uw SumUp-profiel;

2. Boven aan uw scherm wordt een veld weergegeven met een melding om uw profiel te activeren. Klik op 'Activeren';

3. Voer uw mobiele nummer in het relevante veld in en klik op 'Code aanvragen'.

4. U ontvangt binnen enkele seconden uw 4-cijferige activeringscode via sms. Voer deze in en klik op 'Code bevestigen'.

Dat is alles. U bent nu klaar om pasbetalingen te accepteren.

Bekijk ons handige overzicht om alle functies te zien die in uw SumUp-profiel zijn ingebouwd. Of bekijk onze handleidingen over het configureren van uw Air-pinapparaat en het instellen van uw 3G-pinapparaat.

Nu uw profiel actief is, kunt u ook betaalverzoeken verzenden en cadeaubonnen verkopen.