Uw SumUp-account op sumup.me vormt een goede basis voor uw boekhouding dankzij grafische analyses en een gedetailleerde lijst van al uw SumUp-transacties. U kunt ook uw werknemersaccounts beheren, extra pinapparaten en accessoires bestellen, SumUp aanbevelen aan uw vrienden en meer.

In dit artikel:

Accountgegevens

U vindt uw account in het keuzemenu in de linkerbovenhoek van uw SumUp-account. Hier kunt u kiezen uit 3 verschillende opties:Account_Details_EN.png

Onder Account vindt u al uw bedrijfsgegevens (incl. uw klant-ID) en uw persoonlijke gegevens. Zowel uw bedrijfsgegevens als persoonlijke gegevens moeten altijd up-to-date zijn omdat deze informatie wordt gebruikt om uw identiteit te bevestigen. Stuur een bericht naar ons Support Team als u iets wilt wijzigen.
Hier kunt u ook zelf uw bankgegevens wijzigen.
⇨ Lees dit artikel voor uitgebreide instructies.

SumUp kan u vragen om bepaalde documenten te verstrekken voor de verificatie van uw account. U kunt op het tabblad 'Documenten' alle gevraagde verificatiedocumenten uploaden.
⇨ Lees dit artikel voor meer informatie met betrekking tot officiële documenten.

Belangrijk

Het bestand moet kleiner zijn dan 10 MB. U kunt het bestand niet uploaden als het groter is. Maakt u zich geen zorgen: als uw bestand groter is dan 10 MB kunt u het via e-mail naar ons Support Team sturen.

Ontwikkelaars is een speciale pagina die is ontwikkeld voor onze integratiepartners die onze software gebruiken in hun systemen.

Via Afmelden  kunt u zich afmelden bij  uw account.

Overzicht

Uw overzicht bevat een nuttige analyse van al uw transacties. U kunt in de rechterbovenhoek een periode instellen. SumUp analyseert vervolgens automatisch uw omzet op de geselecteerde data.

• Totale omzet en ontwikkeling waarin uw omzet wordt vergeleken met de omzet van de voorgaande periode. U kunt kiezen welke teleenheid zal worden weergegeven – het totaalbedrag of het aantal transacties.
  • Grafische weergave van uw dagelijkse of wekelijkse transacties in de gekozen periode. Het diagram wordt aangepast aan de hand van uw keuze voor 'Bedrag' of 'Aantal'. Als u met uw muisaanwijzer over de staven gaat, ziet u, afhankelijk van uw keuze, een opsplitsing van alle transacties in de bewuste week of op de bewuste dag.
  • Verdeling van de transacties gesplitst in creditcards, betaalpassen en contante betalingen in een diagram.
  • Hoogste/laagste omzet (dag of week, afhankelijk van uw keuze).
  • Laatste uitbetaling op uw bankrekening.

Transacties

In het transactieoverzicht vindt u een lijst met al uw transacties die u heeft gedaan met SumUp.
Hier vindt u een uitgebreide uitleg over uw verkoopgeschiedenis.

We bieden ook een variatie aan bedrijfs-en belastingrapportages aan die u kunt downloaden.
⇨ Klik hier voor meer informatie over hoe u dit kunt doen.

Daarnaast kunt u ook transacties terugbetalen onder 'Transactieoverzicht'.
⇨ Klik hier als u vragen daarover heeft.

Winkel

Onze geïntegreerde winkel maakt het gemakkelijk om een extra pinapparaat of accessoires aan te schaffen. Klik op 'Winkel' aan de linkerkant in het menu en selecteer het gewenste pinapparaat of de accessoire. Voer het verzendadres in, selecteer de betaalmethode en bevestig uw bestelling.

Werknemers

Het is van belang om te weten dat slechts één gebruiker tegelijkertijd het account kan gebruiken en er dus geen gelijktijdige betalingen mogelijk zijn. Dit kunt u oplossen door werknemersaccounts te maken: op deze manier kunnen uw werknemers tegelijkertijd transacties accepteren met hun account.

Verschillende accounts, één bankaccount: De transacties die worden geaccepteerd door uw werknemers worden uitbetaald uw bankrekening.
⇨ Klik hier als u meer wilt weten over werknemersaccounts.

Beveel SumUp aan

Nodig uw vrienden om SumUp te gaan gebruiken en verdien een beloning. U bent niet de enige die hiervan profiteert—degene aan wie u SumUp aanbeveelt ontvangt korting op het pinapparaat.

Stuur een e-mail vanuit uw SumUp dashboard op sumup.me, deel de link uit uw dashboard op Facebook of Twitter of kopieer en plak uw persoonlijke link.
⇨ Bekijk dit artikel voor meer informatie.

Klantenservice

Met het contactformulier onder "Klantenservice" kunt u ons Support Team rechtstreeks een verzoek sturen. Met het versturen van een verzoek vanuit uw SumUp account, kunnen wij sneller uw informatie verzamelen en daarmee u sneller helpen.

Instellingen

• Uitbetalingsvoorkeuren:  Hier selecteert u een uitbetalingsfrequentie die het beste bij uw bedrijf past: dagelijks, wekelijks of maandelijks. Bekijk ons artikel Uitbetalingsrapporten voor meer informatie.
  • E-mails van uitbetalingsrapporten geven u inzicht in uw uitbetalingen. Hier kunt u, afhankelijk van wat past bij uw onderneming, beide rapport opties (dagelijks en maandelijks) in- of uitschakelen.
  • Privacy-instellingen: Hier kunt u uw toestemming voor het verwerken en delen van uw persoonlijke gegevens aanpassen. We willen u er vriendelijk op wijzen dat u uw toestemming moet geven om gebruik te kunnen blijven maken van SumUp's diensten, welke zijn beschreven in de Algemene Voorwaarden en in ons privacybeleid.
  • Wachtwoord wijzigen : Hier kunt u uw wachtwoord wijzigen. Voer uw huidige en uw nieuwe wachtwoord in. Klik op "Wachtwoord wijzigen" om uw wijzigingen op te slaan. U kunt nu uw nieuwe wachtwoord gebruiken om in te loggen op uw SumUp dashboard.