Uw SumUp Account opsumup.megeeft u een goede basis voor uw boekhouding met grafische analyses en een gedetailleerde lijst van al uw SumUp transacties. U kunt ook uw werknemers accounts beheren, extra kaartlezers bestellen, SumUp aan uw vrienden aanbevelen en nog veel meer.

In dit artikel:

Accountgegevens

Linksboven in het menu kunt op het pijltje klikken. Hiermee komt u in uw SumUp Account. Hier kunt u uit 3 verschillende opties kiezen:Account_Details_EN.png

AccountBekijk hier uw bedrijfsgegevens (incl. Klant ID) en uw persoonlijke gegevens. Zowel uw bedrijfs- als persoonlijke gegevens dienen up-to-date te zijn omdat deze informatie wordt gebruikt voor uw verificatie. Stuur een bericht naar ons Klantenservice Team als u iets wilt aanpassen.
Ook kunt u zelf uw bankgegevens aanpassen. Bekijk hier een uitgebreide handleiding.Mogelijk vraagt SumUp u om bepaalde documenten te verstrekken voor de verificatie van uw account. Meer informatie met betrekking tot officiële documenten vindt u hier en hier. In het documenten tabblad kunt u de gevraagde verificatie documenten uploaden.

Belangrijk

Het bestand moet kleiner zijn dan 10 MB. Als het bestand groter is, kunt u deze niet uploaden. Als het bestand groter is dan 10 MB, kunt u deze naar ons Klantenservice Team sturen via e-mail.

Ontwikkelaars is een speciale pagina die is ontwikkeld voor onze integratiepartners die onze software gebruiken in hun systemen.

Uitloggengebruikt u om uit te loggen uit uw account.

Overzicht

Uw overzicht geeft u een nuttige analyse van al uw transacties. Rechtsboven kunt u een tijdsperiode instellen en vervolgens analyseert SumUp automatisch de verkoop van de geselecteerde data.

• Totale omzet en ontwikkelingvergelijkt uw verkopen met de verkopen van de vorige periode. U kunt kiezen hoe deze worden weergegeven—het totale bedrag of het aantal transacties.
  • Grafische weergavevan uw dagelijkse of wekelijkse transacties gedurende de geselecteerde periode. Aan de hand van de keuze voor "Bedrag" of "Aantal" past de grafiek zich aan. Als u uw cursor over de balken beweegt, ziet u alle transacties voor die specifieke week of dag, afhankelijk van wat u heeft gekozen.
  • Verdeling van de transactiesgesplitst in creditcards, betaalkaarten en contante betalingen in een diagram.
  • Hoogste/laagste omzet (dag of week, afhankelijk van uw keuze).
  • Laatste uitbetaling op uw bankrekening.

Transacties

In het transacties tabblad vindt u een overzicht met alle transacties die u met SumUp heeft verwerkt. Hier vindt u een uitgebreide handleiding voor het transactieoverzicht in zoweluw SumUp Accountals uw SumUp App.

U kunt ook de uitbetalingsrapporten opnieuw verzenden en rapporten direct downloaden (Excel of CSV-formaat). Klikhiervoor meer informatie en ga naar "Uitbetalingsrapporten opnieuw verzenden".

Daarnaast kunt u ook transacties terugbetalen in het "Transacties" tabblad. Voor hulp hierbij klikt u hier.

Winkel

In onze winkel kunnen extra kaartlezers of accessoires gemakkelijk worden besteld. Klik op "Winkel" links in het menu en selecteer de gewenste kaartlezer of accessoire. Vul vervolgens het afleveradres in, selecteer een betaalmethode en bevestig uw bestelling.

Werknemers

Het is van belang om te weten dat slechts één gebruiker tegelijkertijd het account kan gebruiken en er dus niet gelijktijdige betalingen mogelijk zijn. Met het aanmaken van werknemersaccounts kunnen uw medewerkers tegelijkertijd transacties verwerken met hun eigen account.

Meerdere accounts, één bankrekening: De transacties die door uw werknemers zijn verwerkt worden uitbetaald op de geregistreerde bankrekening.

Klik hier voor meer informatie over werknemersaccounts.

Beveel SumUp aan

Nodig uw vrienden uit om SumUp te gebruiken en ontvang een beloning. U bent niet de enige die ervan profiteert—uw vrienden ontvangen korting op hun kaartlezer.

Stuur een e-mail vanuit uw SumUp dashboard op sumup.me, deel uw dashboard link via Facebook of Twitter of kopieer en plak uw persoonlijke link. Bekijk voor meer informatie ditartikel.

Klantenservice

Met het contactformulier in de "Klantenservice" optie kunt u onze klantenservice rechtstreeks een verzoek sturen. Aangezien uw verzoek aan de klantenservice rechtstreeks vanuit uw SumUp Account wordt verstuurd, kunnen we sneller informatie verzamelen en u beter helpen. Onderaan deze pagina vindt u ook onze contactgegevens met een link naar het Support Centrum.

Instellingen

• Uitbetalingsinstellingen  Hier kunt u de uitbetalingsfrequentie kiezen die het beste bij uw onderneming past: dagelijks, wekelijks of maandelijks. Bekijk ons artikel Uitbetalingsrapporten voor meer informatie.
  • E-mails van uitbetalingsrapporten geven u inzicht in uw uitbetalingen. Hier kunt u, afhankelijk van wat past bij uw onderneming, beide rapport opties (dagelijks en maandelijks) in- of uitschakelen.
  • Privacy instellingen gebruikt u als u de toestemming voor het verwerken en delen van uw persoonlijke gegevens wilt veranderen. U moet hier toestemming voor geven om gebruik te kunnen maken van SumUp's diensten. Meer informatie hierover vindt u in de Algemene Voorwaarden.
  • Wijzig wachtwoord Als u wilt kunt u uw wachtwoord wijzigen. Voer hiervoor zowel uw huidige als nieuwe wachtwoord in. Klik op "Wachtwoord wijzigen" om uw veranderingen op te slaan. Vanaf nu kunt u met uw nieuwe inloggegevens inloggen op uw SumUp Dashboard en App.