Uw SumUp Account op sumup.me geeft u een handige overzicht van al uw transacties, alsook een goede basis voor uw boekhouding, met een gedetailleerde lijst van al uw transacties gedaan via SumUp in uw transactieoverzicht. U kunt ook uw werknemersaccounts beheren en ook een vriend of bekende SumUp aanbevelen.

In dit artikel:

Overzicht

Uw overzicht geeft u een nuttige analyse van al uw transacties. U kunt een tijdframe instellen in de rechterbovenhoek en SumUp begint automatisch uw verkoop te analyseren voor de vastgestelde data.

• Totale omzet en ontwikkeling vergelijkt uw verkoop met de verkoop van de vorige periode. U kunt kiezen wat moet worden weergegeven: het totaalbedrag of aantal transacties.

• Grafische weergave van uw dagelijkse of wekelijkse transacties tijdens het vastgestelde tijdframe. De grafiek past aan of u "Amount" of "Count" selecteert. Als u uw cursor over elke balk beweegt, ziet u een overzicht van alle transacties voor die specifieke week of dag, afhankelijk van wat u heeft gekozen.

• Verdeling van transacties gesplitst in creditcards, betaalkaarten en contante betalingen in een taartdiagram.

• Hoogste / Laagste omzet (dag of week).

• Laatste uitbetaling op uw bankrekening

Transacties

Op het tabblad 'Transacties' kunt u een overzicht vinden van al uw transacties die u ooit via SumUp hebt verwerkt. Hier is een grondige gids voor uw verkoopgeschiedenis voor zowel uw SumUp-account als sumup.me en en uw SumUp App.

U kunt ook de uitbetaalrapporten opnieuw verzenden en rapporten direct downloaden (Excel of CSV-formaat). Voor meer informatie over hoe u dit doet, klik hier en ga naar "Uitbetaalrapporten opnieuw verzenden".

Daarnaast kunt u ook transacties terugbetalen op het tabblad 'Transacties'. Als u daar hulp bij nodig hebt, klik hier.

Winkel

U wilt een nieuwe kaartlezer? Geen probleem. Onze geïntegreerde winkel biedt u de mogelijkheid kaartlezers zonder moeite aan te schaffen. Klik gewoon op "Winkel" in de menubalk aan de linkerkant en kies hoeveel kaartlezers u wilt. Voer nu een verzendadres in en selecteer een betaalmethode. U heeft zojuist een kaartlezer besteld en zult hier spoedig betalingen mee kunnen gaan accepteren.

Werknemers

Het is belangrijk om op te merken dat slechts één gebruiker op elk gewenst moment toegang heeft tot het account en daarmee gelijktijdige betalingen niet mogelijk zijn. U kunt dit obstakel gemakkelijk oplossen door Employee Accounts te creëren zodat elk van uw medewerkers tegelijkertijd met hun eigen rekening kan transacties.

Verschillende accounts, één bankrekening: De door uw medewerkers verwerkt transactie wordt uitgekeerd aan het geregistreerde bankrekening op uw naam.

Als u meer wilt weten over Werknemersaccounts, klik hier.

Aanbevelen

Nodig je vrienden uit om SumUp te gaan gebruiken en verdien € 20 voor elke bestelde kaartlezer. Maar niet alleen u profiteert hiervan. Uw vrienden krijgen ook een korting van €60 (NL)/ €50 (BE) op hun kaartlezer.

Stuur een e-mail direct vanuit uw SumUp Account op sumup.me, maak een Facebook of Twitter bericht vanuit uw SumUp Account of kopieer en plak uw persoonlijke link. Voor meer info, kijk naar dit artikel.

Klantenservice

U kunt ons rechtstreeks ondersteuningsverzoeken sturen via ons contact-sjabloon dat u kunt vinden op het tabblad Klantenservice. Een supportverzoek dat rechtstreeks via uw SumUp Account wordt geplaatst, stelt ons in staat om informatie sneller te verzamelen en op zijn beurt kunnen we u weer sneller helpen. U kunt ook onze contactgegevens op deze pagina vinden met een link naar ons supportcentrum.

‘Account’

U kunt uw ‘Account’ vinden in de rechterbovenhoek van uw SumUp account op sumup.me. Hier kunt u kiezen uit 4 verschillende opties:

• Account laat u een kijkje nemen in uw bedrijfsgegevens (incl. Klant ID) en uw persoonlijke gegevens. Uw bedrijfsgegevens en uw persoonlijke gegevens dienen altijd up-to-date te zijn, omdat deze informatie gebruikt wordt om uw identiteit te verifiëren. Als u iets wilt veranderen, stuur dan een bericht naar ons support team.
    U kunt ook uw eigen bankrekening zelf wijzigen. Voor meer informatie hierover, bezoek dit artikel hier.
    SumUp kan u vragen bepaalde documenten te verstrekken om uw account te verifiëren. Wilt u meer informatie over officiële documenten, bezoek dit artikel.
    U kunt ze eenvoudig op uw eigen uploaden onder het tabblad "Documenten". Klik op het bijbehorende vakje (bijv. 'Juridische identificatie') en klik vervolgens op 'Selecteer bestanden om te uploaden' en een venster met al uw bestanden wordt geopend. Selecteer het bestand dat u wilt uploaden en klik op "Openen".

Belangrijk

Het bestand moet kleiner zijn dan 5 MB. Als het bestand groter is, kunt u het niet uploaden. Maar maakt u zich geen zorgen, als uw bestand groter is dan 5 MB, stuur het dan naar ons Support Team via e-mail (support@sumup.nl of support@sumup.be).

• Bij Instellingen kunt u uw wachtwoord wijzigen als u dat wenst. U hoeft alleen uw huidige wachtwoord in te vullen, evenals uw nieuwe wachtwoord. Klik op 'Wachtwoord wijzigen' om uw wijzigingen op te slaan. U kunt nu op uw SumUp account aanmelden met uw nieuwe inloggegevens.

• Ontwikkelaars is een speciale pagina gemaakt voor onze integratiepartners die onze software gebruiken in hun systemen.

• Uitloggen kunt u gebruiken om uit te loggen uit uw account.