Uw bedrijfsgegevens bijwerken

Stuur ons een e-mail waaruit de rechtsvorm van uw bedrijf blijkt en geef aan waarom u de rechtsvorm wilt wijzigen. We hebben mogelijk extra bewijs nodig, maar zullen alle wijzigingen via e-mail bevestigen.

U kunt de huidige gegevens controleren in uw SumUp-profiel. Klik op het profielmenu in de bovenhoek en selecteer 'Profielgegevens', gevolgd door 'Bedrijfsgegevens'.

Persoonlijke gegevens wijzigen

Wijzig uw privéadres en de naam van uw profieleigenaar door uw persoonlijke gegevens te bewerken.