Werknemersaccount

Met werknemersaccount kunt u afzonderlijke accounts maken voor elke werknemer. Uw voordeel: U kunt elke verkoop voor elke werknemer afzonderlijk controleren en analyseren.

Verschillende accounts, één bankrekening: De door uw werknemers geaccepteerde transacties worden uitbetaald op de door uw geregistreerde bankrekening.

Werknemers hebben elk een aparte login voor de SumUp App met een apart e-mailadres en wachtwoord. Zij kunnen kaartbetalingen accepteren en hun eigen verkoopgeschiedenis controleren in de SumUp App.
Werknemers kunnen zich niet aanmelden bij uw SumUp-account bij sumup.me en uw accountgegevens wijzigen. Ze kunnen ook geen aparte bankrekening toevoegen. Alle transacties worden overgemaakt naar het bankrekening dat is gekoppeld aan het hoofdaccount.

Bovendien is de geavanceerde modus afgestemd op de instellingen van het hoofdaccount. Het kan niet worden ingeschakeld of uitgeschakeld door werknemers en zij kunnen geen producten of schappen toevoegen.

Het hoofdaccount ziet de verkoopgeschiedenis van elk werknemersaccount en ontvangt alle uitbetalingsrapporten op hun e-mailadres.

Belangrijk

Als u uw werknemers meer rechten wilt toekennen in hun werknemersaccounts, kunt u contact opnemen met onze ondersteuning (support@sumup.nl).

Werknemersaccount aanmaken

Het creëren van werknemersaccounts is zeer eenvoudig. Volg gewoon de stappen hieronder:

1. Log in op uw SumUp Account op sumup.me.

2. Kies 'Werknemer' in het menu aan de linkerkant.

3. Klik in de rechterbovenhoek op 'Nieuwe werknemer toevoegen'.

4. Voer een e-mailadres en een wachtwoord in. Dit worden de inloggegevens voor uw werknemer.

5. Bevestig alles door op 'Werknemer toevoegen' te klikken.

6. Gefeliciteerd! U heeft uw eerste werknemer toegevoegd. U kunt op elk gewenst moment werknemersaccounts deactiveren en opnieuw activeren.