Met werknemersaccounts kunt u voor elke medewerker een eigen account maken.

Het voordeel: zo kunt u elke verkoop voor elke afzonderlijke medewerker controleren en analyseren.

Meerdere accounts, één bankrekening: De transacties die door uw werknemers worden verwerkt, worden uitbetaald op de geregistreerde bankrekening.

Medewerkers hebben een eigen gebruikersnaam met hun eigen e-mailadres en wachtwoord. Ze kunnen pasbetalingen accepteren en hun verkoopgeschiedenis bekijken via de SumUp-app en het dashboard.

Werknemersaccounts maken

U kunt heel gemakkelijk werknemersaccounts maken. Volg onderstaande stappen:

1. Log in op uw SumUp account op sumup.me of meld u aan in de SumUp-app en ga naar 'Instellingen';
  2. Kies 'Werknemers' in het menu;
  3. Klik in de rechterbovenhoek op 'Toevoegen'.
  4. Voer een e-mailadres en een wachtwoord in. Dit zijn de inloggegevens voor uw werknemer.
  5. U kunt per medewerker aanvullende rechten selecteren.
  • Om alle transacties van het account in te zien, of
  • om transacties terug te storten die voor hen zichtbaar zijn
  • Klik op 'Werknemer toevoegen' om alles te bevestigen.
  • U kunt werknemersaccounts uitschakelen en opnieuw inschakelen, hun rechten beheren en een nieuw wachtwoord maken via het dashboard of in de SumUp-app.

Bekijk verkopen van invididuele werknemers
    1. Log in op uw SumUp-account op sumup.me.
    2. Kies 'Transacties' in het menu aan de linkerkant.
    3. Klik op 'Medewerkers' in de bovenste navigatiebalk.
    4. Voer het e-mailadres van de medewerker in en klik op 'Toepassen'.

U kunt ook de datum en tijd, betaalmethode en transactiestatus selecteren om uw zoekopdracht te verfijnen.

Medewerkers kunnen zich niet bij uw SumUp-account aanmelden om uw accountgegevens te bekijken of te wijzigen. Ze kunnen ook geen extra bankrekeningen toevoegen—alle uitbetalingen zullen plaatsvinden op de bankrekening die aan het hoofdaccount is gekoppeld.

NB: De Productcatalogus komt overeen met de instellingen in het hoofdaccount. Medewerkers kunnen de productcatalogus dus niet in- of uitschakelen - en dus geen producten of categorieën toevoegen.