Teamleden managen

1. Meld u aan bij uw SumUp-profiel in een webbrowser of in de app.

2. Selecteer het profielpictogram rechtsboven en kies "Teammanagement".

3. Selecteer "Teamlid uitnodigen".

4. Voer een e-mailadres in voor uw nieuwe teamlid en wijs een rol toe:

• Kassamedewerker – kan alleen betalingen in ontvangst nemen

• Beheerder – kan pinbetalingen in ontvangst nemen, omzetgeschiedenis bekijken en terugbetalingen uitvoeren

• Boekhouder – kan uw factuurgeschiedenis weergeven

5. Verstuur de uitnodiging. Teamleden ontvangen een e-mail met informatie om hun aanmelding te activeren.

Sommige acties zijn alleen toegankelijk via uw hoofdprofiel, zoals het bewerken van uw persoonlijke gegevens of bedrijfsgegevens, of het wijzigen van uw catalogus met artikelen.

Afzonderlijke verkoopcijfers bekijken

Houd de verkoopcijfers van verschillende teamleden bij met filters om transacties in uw omzetgeschiedenis te bekijken.