Documenten voor accountverificatie

SumUp is geautoriseerd als betaalinstelling door de Financial Conduct Authority (FCA). Daarom zijn we verplicht om te verifiëren dat u degene bent die zich bij SumUp heeft geregistreerd en dat u belanghebbende bent van uw bedrijf.

Hoe kan ik mijn account verifiëren?

Ons Onboarding Team zal u in een e-mail vragen om een scan of foto van het volgende document:

•  Identiteitsbewijs (bijvoorbeeld uw paspoort of beide zijden van een ID-kaart of rijbewijs)

Let op: tijdens het registratieproces kan om aanvullende documenten gevraagd worden. Het gaat dan om een bewijs van uw woonadres (bijvoorbeeld GWL-rekening, bankafschrift, of huurcontract welke niet ouder dan 6 maanden is) of om bewijs voor uw bedrijfsactiviteiten zoals een inkoopfactuur, visitekaartje, website, etc..

Upload deze documenten in uw SumUp Account via sumup.me. Klik linksboven op uw bedrijfsnaam om naar uw account te gaan. Klik op "Account" en vervolgens op "Documenten".

Hier kunt u de kopie of scan van uw identiteitsbewijs uploaden bij "Identificatie". Als we dit bestand van u ontvangen hebben, zal ons team het document verifiëren en via de e-mail op u reageren.

Aan welke eisen moet dit document voldoen?

Identificatie

• Het identiteitsbewijs moet geldig zijn en mag niet verlopen zijn. Er moet ook een duidelijke foto van de accounthouder op staan.
  • De naam van het SumUp account moet overeenkomen met de naam op alle documenten.

Format

• Als u uw identiteitsbewijs uploadt, zorg er dan voor dat u ook de handtekening-pagina meestuurt, als deze niet op de voorkant staat.
  • De afbeeldingen moeten duidelijk zijn, een goede kwaliteit hebben en het volledige document laten zien.

De geüploade documenten / afbeeldingen moeten kleiner zijn dan 10 MB. (Als u de documenten niet kunt uploaden of als de bestanden te groot zijn, stuur ze dan per e-mail naar ons Onboarding Team.).