In dit artikel vindt u meer informatie over de prijsstelling en het bestelproces van het SumUp Point of Sale systeem.

1. Hoe bestel ik het SumUp Point of Sale systeem?
2. Waaruit bestaat het SumUp Point of Sale systeem?
3. Hoe snel kan het SumUp Point of Sale systeem bezorgd worden?
4. Wat zijn de verzendkosten van het SumUp Point of Sale systeem?
5. Ik heb al een iPad of bonnenprinter in bezet. Is het mogelijk om losse onderdelen van het SumUp Point of Sale systeem aan te schaffen?
6. Wat gebeurt er indien mijn systeem defect gaat of onderdelen verdwijnen?
7. Hoe werkt de proefperiode van 30 dagen?
8. Hoe zet ik mijn SumUp Point of Sale licentie stop?

1. Hoe bestel ik het SumUp Point of Sale systeem?

Via de website kunt u kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen, stellen wij een gepersonaliseerde offerte voor u op.
U ontvangt dit per e-mail. Indien u besluit het SumUp Point of Sale systeem aan te schaffen, kunt u de hardware betalen via een overboeking of PayPal. Zodra wij deze betaling hebben ontvangen, wordt het SumUp Point of Sale systeem opgestuurd en ontvangt u inloggegevens voor de SumUp POS cloud en app.

2. Waaruit bestaat het SumUp Point of Sale systeem?

Onze hardwarepakket (€999 excl. btw) bevat alles wat u nodig heeft om het POS systeem te gebruiken. Dit zijn een iPad Air 2 (incl. iPad-houder en accessores), een kassalade, bonnenprinter, een router en de SumUp PIN+ kaartlezer. De benodigde POS software is reeds geïnstalleerd op de iPad Air 2. Alle onderdelen zijn vooraf geconfigureerd, waardoor u het gehele POS systeem binnen enkele minuten kunt instellen. Onze telefonische klantenservice helpt u graag bij het installeren.

De maandelijkse of jaarlijkse licentie die u aanschaft omvat alle ondersteuning, software en ontwikkelingskosten. Een overzicht van de verschillende licenties (Starter, Plus en Pro) vindt u hier.

3. Hoe snel kan het SumUp Point of Sale systeem bezorgd worden?

Het duurt ongeveer 7-10 werkdagen voordat u het SumUp Point of Sale systeem in huis heeft. Nadat wij uw betaling voor de hardware hebben ontvangen, stellen wij het systeem voor u in en wordt het pakket verzonden. U zult een e-mail ontvangen met een track&trace-code.

4. Wat zijn de verzendkosten van het SumUp Point of Sale systeem?

De verzendkosten zijn inbegrepen in de totaalprijs.

5. Ik heb al een iPad of bonnenprinter in bezet. Is het mogelijk om losse onderdelen van het SumUp Point of Sale systeem aan te schaffen?

Het Point of Sale systeem bestaat uit verschillende modules en het is mogelijk om dit te gebruiken in combinatie met uw eigen hardware, bijvoorbeeld uw iPad of bonnenprinter. Indien u liever losse onderdelen aanschaft, kunt u contact met ons opnemen via sales.pos@sumup.com. Let op: door onze vooraf ingestelde iPad te bestellen kunt u sneller aan de slag.

6. Wat gebeurt er indien mijn systeem defect gaat of onderdelen verdwijnen?

Indien een onderdeel van het SumUp Point of Sale defect gaat of verdwijnt, neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice. SumUp zal defecte onderdelen binnen 2 werkdagen vervangen. Indien het defect te wijten is aan onjuist gebruik of wanneer het onderdeel verdwenen is, zal een bedrag worden gerekend voor deze vervanging.

7. Hoe werkt de proefperiode van 30 dagen?

Indien het SumUp Point of Sale systeem niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het binnen 30 dagen na bezorging naar ons terug sturen. Zowel de hardware als licentiekosten worden dan vergoed. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, kunt u contact opnemen met support.pos@sumup.com.

8. Hoe zet ik mijn SumUp Point of Sale licentie stop?

Neem contact op met onze klantenservice indien u enige problemen ondervindt bij het gebruik van het SumUp Point of Sale systeem. Dit kan via support.pos@sumup.com.

Maandelijkse licentie:

Indien u geen gebruik meer wenst te maken van het SumUp Point of Sale systeem, dient u uiterlijk 2 weken voor het einde van de maand op te zeggen. Stuur uw opzegging schriftelijk naar support.pos@sumup.com. Let op: na opzegging heeft u geen toegang meer tot de POS app of cloud. Zorg ervoor dat u voor annulering de gegevens uit de app en cloud download.

Jaarlijkse licentie:

De jaarlijkse licentie verloopt na 12 maanden. U heeft dan zelf de keuze om deze licentie te hernieuwen, maar u bent uiteraard nergens toe verplicht. Indien u geen gebruik meer wenst te maken van het SumUp Point of Sale systeem hoeft u zelf geen actie te ondernemen - wij zullen contact met u opnemen over de te volgen stappen.