Eerste stappen: Point of Sale hardware

Nadat u uw SumUp Point of Sale heeft ontvangen, is de eerste stap het opzetten van de hardware. De volgende instructies zullen u door de installatie heen leiden:

Dit zijn de instructies nogmaals stap-voor-stap:

1. Verbind uw eigen router met de SumUp router door middel van de blauwe ingang.
  2. Verbind de SumUp router met de energiebron.
  3. Zet de SumUp router aan en installeer deze zoals te zien is in afbeelding 3.
  4. Verbind de bonnenprinter en zet deze aan.
  5. Verbind de kassalade met de bonnenprinter (aan de onderkant).
  6. Zet de iPad in de houten iPadhouder en vergrendel deze.
  7. Zet de iPad aan via de aan- en uitknop (rechts boven) totdat het Apple-symbool verschijnt.
  8. Open de reeds geïnstalleerde SumUp POS app.

Tip: Indien u geen iPad via ons heeft besteld maar uw eigen iPad gebruikt, dient u contact op te nemen met onze klantenservice. Wij kunnen u dan uw inloggegevens verstrekken.

9. Welkom bij de SumUp POS app!