SumUp Air: Aanbevolen Smartphones/Tablets

Om verbinding te maken met en het SumUp Air pinapparaat te gebruiken, heeft u een smartphone of tablet nodig met de volgende vereisten:

• Bluetooth 4.0—om contactloos met het pinapparaat te verbinden
    • Apple apparaat: besturingssysteem iOS 9.0 of hoger—om de SumUp-app op uw smartphone of tablet te gebruiken
    • Android apparaat: besturingssysteem Android 4.4 of hoger—om de SumUp-app op uw smartphone of tablet te gebruiken

De volgende smartphones/tablets zijn getest*:

Android iOS
    • Asus Zenfone 3
    • Honor 9
    • Huawei P20 Lite
    • Huawei P10 Lite
    • Huawei P smart
    • LG K10 2017
    • Moto G6
    • OnePlus 5
    • Samsung Galaxy S9
    • Samsung Galaxy A7
    • Samsung Galaxy J7
    • Samsung XCover 4
    • Xiaomi Redmi Note 5 PRO
    • Xperia XA1

Hier vindt u een meer gedetailleerde lijst van de apparaten waarvan wij weten die wel en niet werken met het SumUp Air pinapparaat.

* Houd er rekening mee dat de compatibiliteit kan wijzigen door fabrieksupdates.