Foutmeldingen herkennen

"We werken hard aan een oplossing. Probeer het later opnieuw."

Serverfouten oplossen

Als er een foutmelding verschijnt, vernieuw dan de pagina of app die u gebruikt om het probleem op te lossen.

Storingen zijn tijdelijk en worden doorgaans binnen enkele seconden of minuten opgelost. Doet zich een langdurige storing voor, controleer dan de status van onze server en probeer de handeling die u wilt uitvoeren, daarna opnieuw.

Wat is op dit moment de status van de server?

Controleer de status van onze server en meld u aan voor updates over storingen.