Het updaten van uw app naar versie 2.32 (POS)

Om ervoor te zorgen dat het kassasysteem aan de belastingvoorschriften voldoet en gemakkelijk kan worden gebruikt, verzoeken wij u als volgt te werk te gaan zodra de update beschikbaar zal zijn:

1. Zorg ervoor dat elke transactie wordt geüpload naar de Cloud. Om uw transacties vanuit de app te uploaden, klikt u op Instellingen > Cloud en netwerk > Upload transactions now.
  2. Verwijder de POS-app van uw iPad.
  3. Installeer de POS-app opnieuw vanuit de App Store.

Na de installatie van de nieuwe app-versie van de App Store, zou uw SumUp POS-app automatisch weer verbinding moeten maken met de laatst aangesloten winkel. Mocht er een probleem zijn bij het herverbinden van de app met uw winkel, neem dan contact op met de klantenservice via e-mail op support.pos@sumup.nl, wij bellen u dan op om u te assisteren.