Vouchers voor meervoudig gebruik (multi purpose voucher of MPV) (POS)

1. De Hoofdgroep die uw voucher artikel bevat (meestal "Vouchers" genoemd) zou een BTW-tarief van 0% moeten hebben.
    Herinnering: BTW wordt in de Cloud toegewezen door het klikken op Masterdata > Hoofdgroep en het gewenste Hoofdgroep aan te passen.
  2. Kies een gewenst Productsoort voor uw "Voucher" artikel.
    • MFT (Vaste tekst & Vaste prijs): het bedrag van de Voucher blijft hetzelfde. Zorg ervoor dat u een prijs toekent aan het artikel.
    • MFT-V (vaste tekst & vrije prijs): Na het selecteren van de Voucher in de app, kunt u het bedrag van de voucher bepalen.
    Herinnering: artikeltype wordt in de Cloud toegewezen door het klikken op Masterdata > Article en het gewenste Artikel te bewerken.
  3. Er is een speciale betaalwijze genaamd "MFT", die ervoor zorgt dat er alleen BTW wordt geheven wanneer de voucher wordt ingewisseld, overeenkomstig de regelgeving.

Als u voor het eerst vouchers wilt instellen, of als de betaalmethode voor u niet beschikbaar is, neem dan contact op met de klantenservice via e-mail support.pos@sumup.nl.

Voor informatie over vouchers voor meervoudig gebruik (multi purpose voucher of MPV) in overeenstemming met de EU-verordening, klik hier.
Voor algemene informatie over het beheer van vouchers in overeenstemming met de EU-verordening, klik hier.