Pinbetalingen accepteren – hoe werkt dat?

SumUp geeft klanten de mogelijkheid om overal creditcard- en pinbetalingen te accepteren met onze gemakkelijke, betaalbare pinapparaten. Kom hier meer te weten over het verhaal achter ons bedrijf.

Hoe meld ik me aan?

Klik op de blauwe knop 'Start nu' op onze website. Vervolgens doorloopt u een eenvoudig registratieproces van 2 stappen.

1. Maak een account aan.
  2. Bestel uw pinapparaat.

Nieuwsgierig naar de voorwaarden voor het maken van een account? Klik hier voor de informatie die SumUp van u nodig heeft en hier voor informatie over onze vereisten voor bankrekeningen. Weet u niet zeker of SumUp uw bedrijfssoort ondersteunt? Controleer onze lijst met niet-ondersteunde bedrijfssoorten.

Wat zijn de volgende stappen?

Zodra u uw pinapparaat heeft ontvangen, kunt u deze gaan gebruiken.

1. Installatie van uw kaartlezer

Installeer eenvoudig uw kaartlezer.

airicon.gif SumUp Air

Uw pinapparaat is aangekomen:

1. Download de SumUp-app op uw smartphone of tablet en log in.
  2. Voer uw eerste transactie uit.
  3. Bevestig de Bluetooth-verbinding door op het groene vinkje op uw pinapparaat te drukken.

Klaar. U bent klaar om betalingen te accepteren.

Lees onze SumUp Air: Handleiding voor meer informatie. Klik hierom de technische vereisten te bekijken voor het gebruik van SumUp.

3gicon.gifSumUp 3G

Het is belangrijk dat uw accountregistratie op sumup.me is voltooid om transacties te kunnen accepteren met uw nieuwe 3G-pinapparaat.
Schakel vervolgens het apparaat in, selecteer de gewenste taal en log in op het pinapparaat met uw SumUp e-mailadres en wachtwoord.

Voor gedetailleerde instructies, kunt u onze SumUp 3G: Installatie handleiding raadplegen. En klik hier voor antwoorden op de meest gestelde vragen.

2. Betalingen verwerken

U kunt na het instellen van het SumUp Air-pinapparaat transacties verwerken door het bedrag in de app in te voeren en op 'Afrekenen' te drukken.

Met het 3G-pinapparaat: voer het bedrag in en druk op het groene vinkje.

De laatste stappen zijn voor beide kaartlezers hetzelfde:

1. Voer de geaccepteerde kaart in of leg hem erop (of swipe voor 3G).
  2. Laat de klant de transactie bevestigen.
  3. Na een geslaagde transactie kunt u de klant een bon sturen via sms of e-mail.

Klik hier voor meer informatie over het accepteren van kaartbetalingen en hier voor betaalbewijzen.

3. Ontvang uw uitbetaling binnen een paar dagen!

SumUp zal uw transactie binnen 2-3 werkdagen verwerken en het bedrag, na aftrek van de transactiekosten, rechtstreeks op uw bankrekening bijschrijven.

Klik hier om de lage kosten voor SumUp-klanten weer te geven en klik hierom meer te weten te komen over uitbetalingen.

Wat nu?