Pinbetalingen accepteren – hoe werkt dat?

Welke Diensten Biedt SumUp Aan?

SumUp geeft klanten de mogelijkheid om overal creditcard en pinbetalingen te accepteren, met onze gemakkelijke, betaalbare pinapparaten. Kom hier meer te weten over het verhaal achter ons bedrijf.

Hoe meld ik me aan?

Klik op de blauwe knop 'Start nu' op de website. U wordt vervolgens door het 2-staps registratieproces geleid, waarin u een account kunt aanmaken en uw kaartlezer kunt bestellen.

Nieuwsgierig naar de voorwaarden voor het maken van een account? Klik hier voor de informatie die SumUp van u nodig heeft en hier voor informatie over onze bankrekeningvereisten. Vraagt u zich af of SumUp uw bedrijfssoort ondersteunt? Controleer onze lijst van Niet-ondersteunde Bedrijfssoorten

Wat zijn de volgende stappen?

Zodra u uw pinapparaat heeft ontvangen, kunt u deze gaan gebruiken.

1. Installatie van uw kaartlezer

Installeer eenvoudig uw kaartlezer.

airicon.gif SumUp Air

Check the video below to follow up on the step by step:

U bent nu helemaal klaar. Download de SumUp-app op uw smartphone of tablet. Log in op de SumUp-app, voer een bedrag in (minimaal €1,-) en druk op 'Afrekenen'. Uw apparaat zal het pinapparaat zoeken en zodra he pinapparaat is gevonden wordt deze automatisch ingeschakeld.

Controleer of u met uw Air-pinapparaat bent verbonden door de laatste 3 cijfers van het serienummer van uw pinapparaat te controleren met de cijfers op het scherm. Tik vervolgens op 'Verbind'. Bevestig de Bluetooth-verbinding door op het groene vinkje op uw pinapparaat te drukken en u bent vervolgens verbonden.

Als u graag meer instructies wilt, dan hebben we speciaal voor u een Kaartlezer Installatie  artikel. En klik hier om de technische vereisten te bekijken voor het gebruik van SumUp.

3gicon.gifSumUp 3G

Het is belangrijk dat uw accountregistratie op sumup.me is voltooid om transacties te kunnen accepteren met uw nieuwe 3G-pinapparaat.
Schakel vervolgens het apparaat in, selecteer de gewenste taal en log in op het pinapparaat met uw SumUp e-mailadres en wachtwoord.

Voor gedetailleerde instructies, kunt u onze SumUp 3G: Installatie handleiding raadplegen. En klik hier voor antwoorden op de meest gestelde vragen.

2. Betalingen verwerken

U kunt na de installatie van het SumUp Air-pinapparaat transacties verwerken door het bedrag in de app in te voeren en op 'Afrekenen' te drukken.

Voer op het 3G-pinapparaat het bedrag in en druk u op het groene vinkje. De laatste stappen zijn voor alle pinapparaten hetzelfde:
plaats de pas of tik (of swipe in het geval van 3G) met de geaccepteerde pas en laat de klant de transactie bevestigen. Na een geslaagde transactie, heeft u de mogelijkheid een bon sturen naar uw klant.

Klik hier voor meer informatie over het accepteren van kaartbetalingen en hier voor betaalbewijzen.

3. Ontvang uw uitbetaling binnen een paar dagen!

SumUp zal uw transactie verwerken (binnen 2-3 werkdagen) en stort het bedrag, na aftrek van het transactietarief, rechtstreeks op uw bankrekening.

Klik hier om te bekijken wat de minimale kosten zijn als SumUp klant en klik hier om meer te weten te komen over uitbetalingen.

Wat nu?