Pinbetalingen accepteren – hoe werkt dat?

SumUp stelt klanten in staat om overal creditcard- en pinbetalingen te accepteren.

Hoe werkt het?

Klik op de blauwe knop 'Start nu' op onze website. Vervolgens doorloopt u een eenvoudig registratieproces van 2 stappen.

1. Maak een account aan.
  2. Bestel uw pinapparaat.

Raadpleeg de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Wat zijn de volgende stappen?

Zodra u uw pinapparaat heeft ontvangen, kunt u deze gaan gebruiken.

1. Installatie van uw kaartlezer

U kunt uw pinapparaat heel eenvoudig installeren. Raadpleeg onze installatiehandleidingen voor gedetailleerde instructies:

SumUp Air: Handleiding

SumUp 3G: Installatie

2. Accepteer betalingen snel en gemakkelijk

Voer het te betalen bedrag in en tik op 'Afrekenen' om transacties te verwerken. U kunt ook artikelen kiezen uit uw productcatalogus.

Welk pinapparaat u ook heeft, de laatste stappen zijn hetzelfde: plaats de geaccepteerde betaalpas of tik ermee tegen het pinapparaat. Laat de klant daarna de betaling bevestigen.

Na een geslaagde transactie kunt u een bon naar uw klant sturen. ⇨ Ontdek hoe u een betaalbewijs kunt verstrekken.

⇨ Raadpleeg dit gedeelte voor meer informatie over kaartbetalingen en contante betalingen.

3. Ontvang uw uitbetaling binnen een paar dagen!

SumUp zal uw transactie binnen 2-3 werkdagen verwerken en stort het bedrag, na aftrek van de kosten voor SumUp, rechtstreeks op uw bankrekening.

⇨ Kom meer te weten over uitbetalings- en inkomstenrapporten voor uw boekhouding.

Wat nu?