Totale kosten

Het 3G-pinapparaat is alleen beschikbaar in een bundel met de 3G-printer en kost € 129 inclusief btw en bezorging.

U betaalt geen abonnementskosten voor uw pinapparaat, alleen transactiekosten als u het apparaat gebruikt.

Geaccepteerde betaalpassen en betaalmethoden

Visa
Visa Electron
V Pay
Mastercard
Maestro
American Express
Discover
China Union Pay
JCB
Google Pay
Apple Pay
Samsung Pay

Internetverbinding

Maak verbinding met het internet via wifi of via een mobiel netwerk met behulp van de ingebouwde simkaart in de SumUp 3G, met gratis onbeperkte data.

Betalingsbewijzen

Met de SumUp 3G kunt u uw klanten betaalbewijzen sturen per e-mail of sms.

Terugbetalingen

Met de SumUp 3G kunt u eenvoudig terugbetalingen uitvoeren als dat nodig is.

Fooi

Schakel fooien in zodat uw klanten hun waardering voor uw werk kunnen laten blijken.

Medewerkersprofielen

U kunt meerdere medewerkersprofielen maken, zodat uw medewerkers uw pinapparaat ook kunnen gebruiken.

Batterij

Laad uw pinapparaat op door de inbegrepen USB C-kabel aan te sluiten op uw computer of op een andere voedingsbron. Met een volle batterij kunnen meer dan 50 transacties worden uitgevoerd.